Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Μέντιουμ της κοσμικής Αθήνας δεν «είδε» τη σύλληψή του


Αποκαλύφθηκαν και τα “Μυστικά της Κατίνας”, στην ατζέντα της οποίας βρέθηκαν γνωστά ονόματα της σόουμπιζ…

Του Μανώλη Ασαριώτη

    Έβρισκε το “αδύναμο” σημείο των πελατών της και κατάφερνε να θησαυρίζει, υποστηρίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει ακόμα και προβλήματα υγείας.
  Πρόκειται για μία 44χρονη “μέντιουμ”, που έχει προβληθεί με διαφημίσεις και στα έντυπα, αλλά και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, με πελατολόγιο ηθοποιούς, τηλεπαρουσιαστές και γενικότερα άτομα της εγχώριας σόουμπιζ.........



   Στελέχη της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τη 44χρονη, αλλά και τέσσερις συνεργάτιδές της, στο γραφείο που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από την καταγγελία πελάτισσάς της. 
      Σύμφωνα με τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας, η 44χρονη αφού στο πρώτο ραντεβού κατάλαβε ότι η πελάτισσα υπεραγαπούσε τον εγγονό της, την κάλεσε στο τηλέφωνο και υποστήριξε ότι το παιδί πρόκειται να αντιμετωπίσει μία ανίατη ασθένεια, αλλά εκείνη θα μπορούσε με τα… μαγικά της να το αποτρέψει. Ζήτησε συνολικά 52.500€, τα οποία και η αφελής πελάτισσα έδωσε. Η 44χρονη δεν σταμάτησε εκεί. Στο στόχαστρό της μπήκε αργότερα ο σύζυγος του θύματος. Εκείνος θα πάθαινε κακό μέχρι την 1η Ιουλίου, εάν η πελάτισσα δεν κατέβαλε στο μέντιουμ το ποσό των 5.650€.
    Τότε έκανε την καταγγελία και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη 44χρονη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Με παρόμοιο τέχνασμα είχε καταφέρει τον περασμένο Ιανουάριο να αποσπάσει από άλλη μία κυρία 20.000€.
    Στο γραφείο της εντόπισαν τις ατζέντες με το πελατολόγιό της. Ανάμεσα στα ονόματα και πολλά ηθοποιών και τηλεπαρουσιαστών, που δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

     Υπάρχουν, όμως, και φωτογραφίες όπου η 44χρονη ποζάρει δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, την Δέσποινα Μοιραράκη και τον Τρύφωνα Σαμαρά. Και οι τρείς, πάντως, φέρεται να επικαλούνται διαφημιστικούς λόγους για την φωτογράφιση.




http://www.antenna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο