Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας είναι το Μεσολόγγι!

Ι.Π. Μεσολογγίου 12-07-2016

Ανακοίνωση
Η Ο.Μ. Μεσολογγίου δηλώνει ότι συντάσσεται πλήρως με την ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Μπροστά και τον Πάνο Παπαδόπουλο», η οποία έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κκ Υπουργοί, κυβερνητικά στελέχη, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, ιεραρχική πυραμίδα της Δημόσιας Διοίκησης.
   Το τελευταίο χρονικό διάστημα, για μια ακόμα φορά, διαπιστώνεται μια μεθοδευμένη και υπογείως συντονισμένη πρακτική αναφορικά με την αποψίλωση των Διοικητικών και Υπηρεσιακών Δομών που εδρεύουν στο Μεσολόγγι. Η υπόθεση του Υποθηκοφυλακείου, με την πιθανή μεταφορά του στο Αγρίνιο, η επαπειλούμενη μεταφορά προσωπικού του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο, που θα οδηγήσει στον “ξαφνικό θάνατο” της υπηρεσίας που εδρεύει στο Μεσολόγγι, δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν αρμόδιο.....



Επειδή ενδεχομένως, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλα πλήγματα, επιθυμώ να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση: Πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας είναι το Μεσολόγγι! 

Αυτά είχα να δηλώσω και αμαρτίαν ουκ έχω… 
Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου»

Αποκρούει κάθε είδους μεθοδεύσεις που σκοπό έχουν να συνεχίσουν την υποβάθμιση του Μεσολογγίου, ακολουθώντας πρακτικές που δεν τιμούν κανένα και δεν έχουν καμία σχέση με την ηθική της αριστεράς.
Καλούμε τους βουλευτές του νομού, τα κυβερνητικά και περιφερικά κέντρα λήψης αποφάσεων, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, σε διαφορετική περίπτωση θα φέρουν ακέραια την ευθύνη.

Το Γραφείο Τύπου 
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


2 σχόλια:

  1. Ιερή Πόλη Μεσολογγίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελω να δω την εκπληκτικη εικονα Συριζαιους να μπλοκαρουν την παρουσια του Βαρεμενου στο Μεσολογγι--- χρ μπονησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο