Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

14χρονος από το Θέρμο έδωσε τα λεφτά από τα κάλαντα για να πάρει εξοπλισμό η Aστυνομία

       Σπάνια οι αστυνομικοί συντάκτες έχουν την ευκαιρία να μεταδώσουν αυτό που λέμε «την ευχάριστη είδηση της ημέρας».
      Και φάνηκε όταν ο Φάνης, μόλις 14 ετών, πέρασε τη μεγάλη πύλη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και κατευθύνθηκε στο γραφείο του αρχηγού της αστυνομίας. 
    Μαζί του ήταν ο μπαμπάς του αλλά και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Θερμού, ενός μικρού χωριού στην ορεινή Τριχωνίδα της Αιτωλοακαρνανίας. 
     Με την ωριμότητα ενήλικα στο βλέμμα και το όνειρο να γίνει αστυνομικός, ο Φάνης έδωσε στον αρχηγό της αστυνομίας όλο το χαρτζιλίκι του από τα κάλαντα μιας ολόκληρης χρόνιας για να πάρει ασυρμάτους ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Θερμου και να κάνουν καλύτερα οι λιγοστοί αστυνομικοί του τμήματος, τη δουλειά τους......



Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ο 14χρονος μαθητής παρέδωσε στα χέρια του αρχηγού της αστυνομίας, αντιστράτηγου Κώστα Τσουβάλα, μια μελέτη με τον τίτλο» 10 λύσεις που θα αλλάξουν την αστυνομία». 
    «Από 8 χρόνων μας λέει ότι θέλει να γίνει αστυνομικός και προχθές με ρώτησε αν μπορώ να του πάρω και βιβλία νομολογίας να αρχίζει να διαβάζει», δήλωσε ο πατέρας του Φάνη στο CNN Greece. Αντίθετα από ό,τι θα περίμενε κανείς ο πατέρας του Φάνη δεν είναι αστυνομικός, αλλά ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

http://www.cnn.gr/
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο