Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Απάντηση του Ευάγγελου Παπαγεωργίου στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

Απάντηση του Ευάγγελου Παπαγεωργίου στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

Προς Συντακτική Ομάδα του «XIROMERO NEWS»
Αγαπητοί κύριοι,


    
Επειδή, αναφορικά με τη παρέμβασή μου στο θέμα του «hot spot»  στη Πάλαιρο, προβήκατε σε έναν σχολιασμό για μένα, αναφερόμενοι σε «σωτήρες» της περιοχής, δεχθείτε παρακαλώ τις  κάτωθι διευκρινίσεις: 

    Μακριά από μένα οι βαρύγδουποι τίτλοι και οι κινήσεις εντυπωσιασμού. 
 Αγωνίζομαι με πάθος για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας και είμαι σε θέση να συνεργασθώ με όλους, ανεξαρτήτως πολιτικών ιδεολογιών και πεποιθήσεων, μόνο και μόνο για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.
   Στην πολιτική, όπου πρέπει να επικρατεί η σύνθεση και η συναίνεση, χρειαζόμαστε νέο ήθος και ύφος, γι’ αυτό και είμαι υπέρμαχος μιας συνεργασίας όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου για να βρούμε λύσεις στα τεράστια προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε είτε σε τοπικό επίπεδο είτε ως χώρα. Προβλήματα, που,  όπως επεσήμανε ο κ. Τριαντακωνσταντής, είναι χρόνια και αποδεικνύουν την πλήρη απαξίωση του παλαιού πολιτικού κατεστημένου.......


   Δεν υπάρχουν λοιπόν μάγοι και σωτήρες αλλά πρέπει όλοι να δουλέψουμε μαζί για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, καθώς τα πρώην παλαιά μεγάλα κόμματα εναλλάσσονταν στην εξουσία χωρίς να δίνουν λύσεις.
  Ωστόσο, θα πρέπει να μου αναγνωρίσετε ότι στο μικρό χρονικό διάστημα που δραστηριοποιούμαι, ως Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Νομό μας, προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου βοηθώντας, όσο μπορώ, τον τόπο και τον κόσμο, κάτι που αντιλαμβάνεται κάθε καλόπιστος τρίτος.

 Με εκτίμηση
  Ευάγγελος Παπαγεωργίου
Σύμβουλος Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ  Τέρενς Κουίκ
Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Αιτωλοακαρνανίας. 



Η Απάντηση του "Ξ" 

Κύριε Παπαγεωργίου, 

     Η καλόπιστη κριτική μας ειχε σχέση με τους χειρισμούς της Δημοτικής αρχής στο ζήτημα των προσφύγων που ελπίζαμε ότι θα επιδείκνυε ιδιαίτερη ευαισθησία και θα ανταποκρίνονταν στο μέρος που τις αναλογεί στο ανθρωπιστικό και πατριωτικό της χρέος.
     Να τονίσουμε ότι πολλές φορές κατά το παρελθόν, προτιμήσαμε να έρθουμε κόντρα στο ρεύμα όταν πιστεύαμε, ότι αυτό που πράτταμε ήταν το σωστό. Το σωστό όχι για εμάς, αλλά για το κοινωνικό καλό και το γενικότερο καλό του τόπου μας.
Ευχαριστούμε για την απάντησή σας

Με εκτίμηση 
Η συντακτική ομάδα 


ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

1 σχόλιο:

  1. Άλλη μια φορά μας θεωρούν πρόβατα. Το νέο ήθος και ύφος που ευαγγελίζεται το κόμμα σας κύριε, προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα κάθε έλληνα. Να δείχνει εκεί και να πηγαίνει αλλού (όπου τον πάνε). Και .προβοκατόρικα , μας καλείται να δουλέψουμε όλοι μαζί προς τα που; Αφού ούτε το κόμμα σας γνωρίζει που πάει. και γιατί; Για τη καρέκλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο