Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αδιαφορία για το γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Κατούνας




       Απογοητευτική είναι η κατάσταση στο γηπεδάκι μπάσκετ στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Κατούνας. 
    Το μικρό γήπεδο είναι εγκαταλειμμένο στην τύχη του, οι εργασίες συντήρησης είναι ανύπαρκτες με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για τα παιδιά που το χρησιμοποιούν. 
         Σκουριασμένες οι μπασκέτες, για διχτάκια ούτε λόγος να γίνεται, οι διαγραμμίσεις ανύπαρκτες, στο τερέν έχουν ανοίξει αυλάκια, συνθέτουν την σημερινή εικόνα του γηπέδου, ενός γηπέδου που κάθε μέρα είναι χώρος άθλησης μικρών παιδιών
   Τα παράπονα των παιδιών πολλά... τα αυτιά των αρχών κλειστά.......



      Τι κι αν ο Σύλλογος "η Μεδεώνα" έστειλε επιστολή, τι κι αν ο Συλλόγος Γονέων του Γυμνασίου Κατούνας έστειλε αιτήματα, τι κι αν επανειλημμένα  επιχείρησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τους αρμοδίους. Τα αιτήματά τους δεν βρήκαν καμία ανταπόκριση.

      Η πρόεδρος του Συλλόγου και δημοτική σύμβουλος κα Αφροδίτη Μπουμπούλη, επισημαίνει: 
   "Το μικρό γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο είναι εγκαταλειμμένο στην τύχη του και είναι προφανές πως η δημοτική αρχή αδιαφορεί για το χώρο όπου δεκάδες παιδιά αθλούνται καθημερινά.
    Αυτή τη στιγμή η κατάστασή του είναι επιεικώς απαράδεκτη. Απευθυνθήκαμε εγγράφως στον Δήμο και στην Περιφέρεια και ούτε καν ίδρωσε πιστεύουμε κανενός το αυτί για να ακούσει το πρόβλημά μας.
   Τηλεφωνήσαμε στην αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά και μας ανημέρωσε πως για το θέμα ειναι υπεύθυνος να το λύσει ο Δήμος της περιοχής μας. Τέθηκε μάλιστα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας ως εκτός ημερήσιας διατάξης θεμα απο τον αντιδήμαρχο κ. Στούπα ο οποίος άκουσον - άκουσον φανερά ενοχλημένος εδειξε την δυσαρέσκεια του προς τον Σύλλογο που υπέγραψε το αιτημα! 
       Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο  Δήμος στον οποίο η ίδια επιστολή κοινοποιήθηκε την ίδια χρονική στιγμή με την περιφέρεια θα αναλάβει την υποχρέωση να αποκαταστήσει την εικόνα του σχολείου μιας και εκείνος είναι υπεύθυνος σύμφωνα με την κ. Αντιπεριφερειάρχη! 
       Έστω και τώρα πλέον καλείται ο δήμος και ειδικότερα οι δημοτικοί σύμβουλοι Μεδεώνος (Στούπας, Καρέλου, Προδρομίτης), να ασχοληθούν στην πράξη με τα παιδιά. Να τους δώσουν ένα κίνητρο να πιστέψουν στο τόπο τους. Είναι τα δικά μας παιδιά..."... 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για την κατάσταση του γηπέδου μπάσκετ Γυμνασίου Κατούνας











1 σχόλιο:

  1. Να χαίρεστε τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψηφίσατε και τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδημάρχο Οικονομικών Στούπα Θεόδωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο