Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΤΕΕ: Ο Λίνος Μπλέτσας νέος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΚΜ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ

 Νέος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας για τις επερχόμενες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου, εξελέγη ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Λίνος Μπλέτσας.
    Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Δ.Κ.Μ., στην οποία σημειώθηκε μεγάλη συμμετοχή των μελών της, ο κ. Μπλέτσας έλαβε το απόλυτο των ψήφων ως μοναδικός υποψήφιος, αναλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο την εντολή και την ευθύνη να καταρτίσει το πληρέστερο δυνατό ψηφοδέλτιο και να ηγηθεί της παράταξης στις εκλογές του ΤΕΕ, που έχουν ορισθεί για το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.......



    Ο νεοεκλεγείς επικεφαλής, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη της παράταξης για την αμέριστη στήριξή τους, αναγνώρισε το βάρος της ευθύνης, που απορρέει από την ηγεσία της μεγαλύτερης παράταξης Μηχανικών της Αιτωλοακαρνανίας και περιέγραψε αδρομερώς το πώς οραματίζεται το ρόλο του τοπικού ΤΕΕ, τόσο απέναντι στα μέλη του, που δοκιμάζονται από την ανεργία και την υποαπασχόληση, όσο και στα πλαίσια της επιβεβλημένης συμβολής του στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, μέσω της πολυσχιδούς  επιστημονικής διάστασής του.
     Τέλος, αφού εξήρε το σημαντικό  έργο του νυν Προέδρου  κ. Κώστα Ρόκου, υπογράμμισε, πως σύντομα θα παρουσιαστούν όλες τις προγραμματικές θέσεις της ΔΚΜ Αιτωλοκαρνανίας, οι οποίες βρίσκονται υπό τη διαβούλευση των μελών της, κάνοντας λόγο για ένα ανοικτό ΤΕΕ για όλους, με πολλές νέες, καινοτόμες και πολύπλευρες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο