Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Νέα μαρτυρία για τον δάσκαλο που έκαψαν ζωντανό: -Να βοηθήσουμε, τι καθόμαστε; -Άσε, καμιά γκομενοδουλειά θα παίζει…

Στο φως νέα στοιχεία για το θρίλερ του δάσκαλου από το Αγρίνιο που πάγωσε την κοινή γνώμη. “Τους είδα κοντά στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του δάσκαλου”, λέει μάρτυρας τον οποίο απέτρεψαν δύο άνδρες να βοηθήσει τον άτυχο δάσκαλο
Συγκλονιστικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για την εκπομπή Φως στο Τούνελ. Η εκπομπή μεταξύ άλλων έφερε στο φως νέα στοιχεία για το θρίλερ του δάσκαλου από το Αγρίνιο που πάγωσε την κοινή γνώμη.....


Στον τόπο που βρήκε τραγικό θάνατο ο Νίκος Μέντζος, οδηγεί σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή.
Την ώρα που ο 46χρονος καιγόταν μέσα στο αμάξι του σε χωράφι της περιοχής, ο μάρτυρας βρισκόταν κοντά στο σημείο. Συνάντησε δύο άνδρες που γνώριζε, να περπατάνε σε κοντινή απόσταση από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Είδε τη φωτιά, τους ρώτησε τι καίγεται και του απάντησαν «το αμάξι το δάσκαλου». «Να βοηθήσουμε, τι καθόμαστε;» τους είπε.
Ο ένας από τους δύο άνδρες του αποκρίθηκε σαρκαστικά: «Άσε, καμιά γκομενοδουλειά θα παίζει…» Ο μάρτυρας επέμενε και τους πρότεινε να καλέσουν την πυροσβεστική. Οι δύο άνδρες τον απέτρεψαν λέγοντας του «Πάνε άλλοι… Θα τα βρούνε… Μην μπλέκεις εσύ».
Ο μάρτυρας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στο φλεγόμενο αμάξι βρισκόταν δεμένος ο άτυχος Νίκος Μέντζος.
Όπως είπε στο «Τούνελ», δεν ασχολήθηκε ξανά με το θέμα, μέχρι που είδε την εκπομπή στην τηλεόραση. Στην υπόθεση του ολοκαυτώματος που σόκαρε την Ελλάδα, η κύρια ανάκριση συνεχίζεται, ενώ η οικογένεια του θύματος ελπίζει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

πηγή:news247.gr
e-maistros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο