Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Γιορτή για τη λήξη της χρονιάς στο ΓΕΛ Νεοχωρίου


Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, το ΓΕΛ Νεοχωρίου γιόρτασε τη λήξη του σχολικού έτους με την διοργάνωση της 3ης βραδιάς παράδοσης και μαθητικής δημιουργίας.
Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν δύο από τα πολιτιστικά προγράμματα που υλοποιήθηκαν στο σχολείο και συγκεκριμένα το πρόγραμμα Εργαστήρι παραδοσιακών χορών – Χορευτική Ομάδα «Ελένη Γαντζούδη» με επιβλέποντα τον υπογράφοντα εκπαιδευτικό Κώστα Κατσαρό και το πρόγραμμα δημιουργίας μαθητικής εφημερίδας, με επιβλέποντες τον εκπαιδευτικό Κώστα Κατσαρό (για το τεχνικό σκέλος) και Δημήτρη Ραΐζη (για το φιλολογικό).....

Στην εκδήλωση, που έγινε στο προαύλιο του σχολείου και την παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, παρουσιάστηκε η εφημερίδα του σχολείου. Φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσει και του χρόνου ακόμη πιο δυνατά, ώστε να αποτελέσει πέρα από ένα μέσο δημιουργικής έκφρασης των μαθητών του σχολείου και ένα μέσο παρουσίασης των δράσεων στην περιοχή των Οινιαδών.
Επίσης, η Χορευτική Ομάδα «Ελένη Γαντζούδη» του σχολείου παρουσίασε προγράμματα με χορούς από τη Ζάκυνθο και την Μακεδονία (περιοχή Αλμωπία) και χειροκροτήθηκε θερμά.
Στο τέλος της βραδιάς, τα μέλη του χορευτικού τμήματος και της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας, μαζί με τους καθηγητές του σχολείου, γλέντησαν και απόλαυσαν εδέσματα που είχαν φτιάξει οι γονείς των μαθητών αλλά και αναψυκτικά και σουβλάκια που πρόσφερε το σχολείο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άγγελος Κότσαλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ρόμπολας, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νεοχωρίου κ. Αποστόλης Γατζούδης και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Γιάννης Βαλτογιάννης.
Εκ μέρους των διοργανωτών και όσων εργάστηκαν για την εκδήλωση, οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Νεοχωρίου γιατί η συμβολή του ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ήταν δίπλα μας και μας πρόσφερε ό,τι ζητήσαμε.
Θα ήθελα επίσης προσωπικά να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Λιαπίκο για τη συμβολή του και τη στήριξη που παρέχει για την ομαλή διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης που έγινε θεσμός για το σχολείο μας, το φίλο Γιώργο Παυλάκη για τις φωτογραφίες που μας πρόσφερε και βάλαμε στην (κλειστή) ομάδα του Χορευτικού στο facebook καθώς και το συνάδελφο Δημήτρη Ραΐζη για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, τη σύζυγο και τα παιδιά μου που …ανέχονται την πολύωρη απουσία μου λόγω των υποχρεώσεών μου και με στηρίζουν αφάνταστα σε ότι κάνω.
Ξεχωριστά να ευχαριστήσω τους μαθητές που συμμετείχαν. Ίδρωσαν, αγχώθηκαν, αγωνίστηκαν πολύ για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα που απολαύσαμε στο κλείσιμο της χρονιάς. Ελπίζω να χάρηκαν το αποτέλεσμα των κόπων ολόκληρης της χρονιάς όπως κι εμείς που ήμαστε δίπλα τους. Ευχόμαστε κάθε καλό στη ζωή τους και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.
Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, κλείνοντας, τους γονείς των μαθητών που συμμετέχουν στα προγράμματα που υλοποιούμε στο σχολείο. Μας στηρίζουν πολλαπλώς και συνέχεια και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.
Καλή αντάμωση του χρόνου και πάλι!
Καλές διακοπές και Καλό καλοκαίρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο