Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η επιστολή του κ. Νίκου Θ. Νταή προς τον Διοικητή της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή
σ. Συμβολαιογράφου

ΠΡΟΣ
Τον Αξιότιμο κ. ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΛΛΑ 
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΘΗΝΑ

Με την παρούσα έχω την τιμή να σας υποβάλλω συνημμένα φύλλα των εφημερίδων:
1)-"Γεγονός Αγρινίου"
2)-"Τα ΝΕΑ της Λευκάδας"
3)-"ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Πατρών"
4)-"ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ Ηγουμενίτσας"

Επίσης σας υποβάλλω φωτοτυπίες των εξής διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης:
1)-"MYTIKAS PRESS"
2)-"ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS"
3)-"ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ"

     Με τα παραπάνω μέσα μαζικής ενημέρωσης, με δημοσίευμά μου σας μεταφέρω τον προβληματισμό, την ανησυχία και την αγωνία που κατέχει τον κόσμο της περιοχής του τ. Δήμου Αλυζίας, που αποτελείται από 5 Τοπικές Κοινότητες (Μύτικα, Κανδήλας, Βάρνακα, Παναγούλας, Αρχοντοχωρίου) και των δύο έναντι του Μύτικα Νήσων μας, Καλάμου και Καστού που αποτελούνται από 3 Τοπικές Κοινότητες (Καλάμου, Επισκοπής, Καστού), με πληθυσμό 5.000 κατοίκους περίπου, που κατά τους θερινούς μήνες τριπλασιάζεται, ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠ/ΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΑΣ στο Μύτικα.
       Η αγωνία και ο προβληματισμός αυτός εκδηλώθηκε και σε δημόσια συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής αυτής, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το κατάστημα της Τράπεζας στο Μύτικα........



   Όπως θα ενημερωθείτε και από τα συνημμένα έντυπα ενημέρωσης, η Τράπεζα αυτή ιδρύθηκε προ 40ετίας περίπου και ήταν μια γενική απαίτηση των κατοίκων της προβληματικής αυτής περιοχής.
     Προσέφερε και προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους, στους επιχειρηματίες, στους επαγγελματίες και στον Τουρισμό της περιοχής μας, ο οποίος αυξάνεται διαρκώς.
     Η Τράπεζα όμως ωφελήθηκε και αυτή, τόσο από τις καταθέσεις των Ναυτικών και των Μεταναστών, αλλά και του Αγροτικού πληθυσμού από τις καταθέσεις τους, από τις επιδοτήσεις, που έρεαν άφθονες στα ταμεία της Τράπεζας. Αμοιβαία λοιπόν η ωφέλεια και τα συμφέροντα!
      Η ύπαρξη και λειτουργία του Υπ/τος στο Μύτικα, χωρίς να βλάπτονται τα συμφέροντα της Τράπεζας, επιβάλλεται και για λόγους Εθνικού Συμφέροντος στις δύσκολες εθνικές περιστάσεις που διέρχεται η πατρίδα μας!
   Ο Διοικητής της "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ αξιότιμος κ. ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΛΛΑΣ, στην ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ του λαού της περιοχής μας, είμαστε βέβαιοι ότι ''θα τείνει ευήκοον ούς''. Ο λαός αυτόν ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ! 
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ κ. ΣΑΛΛΑ.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρέπει να είναι "ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΛΑ"!

Μύτικας Αιτωλ/νίας 5/6/2016

Νίκος Θωμά Νταής

1 σχόλιο:

  1. Για ποιο λόγο να μείνει ανοιχτό ένα κατάστημα που το μονο που κάνει είναι να μοιράζει συντάξεις αρχές κάθε μήνα και μετά τίποτα. Αλλά έτσι οι πολιτικοί για τους ψήφους τα έκαναν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο