Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

"Σκουπιδότοποι".. σε Μπαμπίνη, Μαχαιρά και Τσαπουρνιά!

ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ 

ΜΑΧΑΙΡΑΣ

ΜΠΑΜΠΙΝΗ
    Μικροί σκουπιδότοποι, με λογής-λογής σκουπίδια, "στολίζουν" την Μπαμπίνη (στο δρόμο προς Αετό), τον Μαχαιρά (λίγο έξω απο το χωριό προς Αστακό) και την Τσαπουρνιά (στη θέση που υπάρχει ενας παλιός σπαστήρας).
     Παρατημένα σκουπίδια, πλαστικά, ξερά χόρτα, και πολλά ακόμα εύφλεκτα υλικά έχουν μετατρέψει τους χώρους σε ανεξέλεγκτες χωματερές και ο φίλος μας που μας έστειλε τις φωτογραφίες, σημειώνει:......



  "Σίγουρα ευθύνες έχουν και οι Δημότες, που πετούν τα οικιακά απορρίμματα στις άκρες των δρόμων, χωρίς να τα συσκευάζουν κατάλληλα και να τα αποθέτουν στους κάδους που υπάρχουν σε κάθε χωριό. 
     Ομως και η Δημοτική αρχή Ξηρομέρου πρεπει να καθαρίσει τα σκουπίδια που έχουν ριχτεί στις άκρες των δημοσίων δρόμων γιατί οι εικόνες που αντικρίζουν οι επισκέπτες περνώντας από εκεί προκαλούν θλίψη.."


ΜΠΑΜΠΙΝΗ






























ΜΑΧΑΙΡΑΣ
























ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ  (ΠΑΛΙΟΣ ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ)
















7 σχόλια:

  1. Ο Γαλούνης για να δικαιολογήσει τη θέση του υπερ. της μεταφοράς των σκουπιδιών της Ηλείας στη Πάλαιρο δήλωσε ( έδειξα την ευαισθησία μου στα παιδάκια και θέλω να είμαι χρήσιμος και όχι αρεστός). Και τον ρωτώ , την ευαισθησία του για τα παιδιά του Δήμου του έτσι τη δείχνει; Στο Δήμο του έτσι γίνεται χρήσιμος; Με τη παρέα του Αποστολάκη- Τσακάλη μετέτρεψαν τη Πάλαιρο σε σκουπιδότοπο. Φαρισαίοι υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά για να μαζευτούν θέλουν να δαπανούν χρήματα και Δήμαρχο πολιτισμένο. Τα σκουπίδια που έφεραν Αποστολάκης- Τσακάλης- Γαλούνης έχουν κονόμα μεγάλη. Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μας λετε μωρε..πειτε μας εκανε ο αιολος καμια μεταγραφη?με τι κοτερο θα ρθει ο σωτηρας μας φετος?μας νοιαζουν τα σκουπιδια και τα νερα?δωστε ρε στο λαο χαβιαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαλουνια εργα.....περηφανοι ξηρομεριτες τι ψηφισατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω δεν ειμαι με τον Γαλουνη αλλα οι απολιτιστοι που πετανε σκουπιδια παντου δεν φταινε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εδω και τωρα να μπουν προστιμα σε όποιον πετάει σκουπίδια σε δημόσιο χώρο.
    Οι περιβαλλοντικοί σύλλογοι που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.08.ΠΜ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΨΑΞΕ ΤΟΥΣς ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο