Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Επιβλητική τελετή λήξης των ακαδημιών του Αιόλου Αστακού






       Ο Αίολος έχει αλλάξει πλέον επίπεδο και τα κατορθώματά του, σε συνδυασμό με το επίπεδο οργάνωσής του, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά του Αστακού, που έχει προκαλέσει κοσμοσυρροή στις ακαδημίες της ομάδας μας.
        Η τελετή λήξης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 ήταν εντυπωσιακή και γεμάτη παιδικά χαμόγελα. Το κλειστό κατακλύστηκε από τους επίδοξους παίκτες του μέλλοντος και τους γονείς τους και το πρόγραμμα ήταν πλούσιο, με διαγωνιστικά παιχνίδια μικρών ηλικιών (διαγωνισμοί λέι απ, σουτ και ελευθέρων βολών) υπό την επίβλεψη του προπονητή τους, Σάββα Αραπατσάνη, βράβευση των παμπαίδων, των παγκορασίδων και των παίδων για τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά της ΕΣΚΑΒΔΕ και απονομή διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους αθλητές......



   Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του σωματείου, Απόστολος Πανταζής, μαζί με το ΔΣ, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο δήμαρχος Ξηρομερου, Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο δημοτικός σύμβουλος και ιατρός της περιοχής, Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Αίολος Αστακού παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Ιωάννη Σταύρου για την προσφορά του στην ομάδα.


































http://www.aiolosastakou.gr/

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους από τον πρόεδρο μέχρι τον ποιο μικρό αθλητή. Όσο για τα αγωνιστικα τμήματα πολλα μπράβο για όσα κατάφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο