Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Αγρίνιο: Επιδρομές ρομά σε ψυγεία παγωτών!

ιδιοκτήτες περιπτέρων του Αγρινίου, είναι από τα πιο συχνά θύματα επιδρομών ομάδων νεαρών ρομά, που ειδικά το καλοκαίρι όπως είναι φυσιολογικό, δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα παγωτά.....

Άλλη μια κλοπή  έγινε σε κεντρικό περίπτερο από δυο  ρομά γυναίκες και ένα κοριτσάκι ρομά κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Η κλοπή αφορούσε σε συσκευασίες παγωτών με την μια από τις νεαρές να κρύβει στην φούστα της ολόκληρη οικογενειακή συσκευασία!
 «Μέχρι να σκύψω να πάρω σακούλα να βάλω τα πράγματα του προηγούμενου πελάτη εμφανίστηκαν. Μέχρι να γυρίσω είχαν ήδη βάλει το οικογενειακό μέσα από τη φούστα και ετοιμάζονταν και για το δεύτερο…» επισημαίνει ο επαγγελματίας, που δηλώνει μάλιστα εντυπωσιασμένος από τις… ταχυδακτυλουργικές ικανότητες των δράστιδων!
Οι περιπτερούχοι στο κέντρο πάντως δηλώνουν αγανακτισμένοι με την συνεχιζόμενη παραβατικότητα  που δεν σταματά, ενώ παράπονα εκφράζονται και για την στάση της Αστυνομίας: Για παράδειγμα κλοπές έχουν καταγράφει σε βίντεο και επαγγελματίες υποστηρίζουν πως ενώ ζητούν από την αστυνομία να έρθει κάποιος αστυνομικός υπάλληλος  ώστε να δει την καταγραφή της κλοπής, τους ζητούν να πάνε οι ίδιοι στο αστυνομικό μέγαρο και να προσκομίσουν τα σχετικά στοιχεία.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο