Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Σύλληψη για απειλή με μαχαίρι στην Μπαμπίνη-εργατικό ατύχημα στην Αμφιλοχία

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί όταν 21χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αστακού και κατήγγειλε ότι οδηγός αυτοκινήτου που προπορεύονταν από το δικό του, ξαφνικά και χωρίς λόγο ακινητοποίησε το όχημα του σε δρόμο στην Μπαμπίνη του Ξηρομέρου,  κατέβηκε από αυτό και κρατώντας ένα μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του......

Ο οδηγός, ηλικίας 21 ετών, έκανε αμέσως όπισθεν και έφυγε από το σημείο ενώ μετά την καταγγελία του αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα που φέρεται να τον απείλησε και τον συνέλαβαν. Στο αυτοκίνητο του 39χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών που κατασχέθηκε ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, απειλή και εξύβριση. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε πως ο 21χρονος τον ακολουθούσε.
Σήμερα το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιλοχίας ενημερώθηκε πως χθες στη μια το μεσημέρι σημειώθηκε εργατικό ατύχημα σε εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας στην περιοχή. Συγκεκριμένα στη μια χθες το μεσημέρι 48χρονος εργαζόμενος σκόνταψε και έπεσε σε φρεάτιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.
Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απεχώρησε.
agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο