Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) σε Μεσολόγγι και Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας

Οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) στην ευρύτερη περιοχή του Άξονα Κατακόλου – Αρχαίας Ολυμπίας και στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού θα βρεθούν στο επίκεντρο της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας......

Συγκεκριμένα, η 9η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 και ώρα 3 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).
Προς έγκριση ειδικότερα, θα τεθούν στο Σώμα, μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τα Σύμφωνα Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για το πρώτο θέμα και των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας για το δεύτερο.
«Οι ΟΧΕ είναι ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να συσπειρώσει τους Δήμους, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ερευνητικούς φορείς και την κοινωνία πολιτών, ώστε να υλοποιηθεί ένα πολυθεματικό και πολυτομεακό σχέδιο με στοχευμένες παρεμβάσεις που θα επιφέρουν βιώσιμα αποτελέσματα τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ανάπτυξη της περιοχής, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο