Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Η πλήρης υποθήκευση της χώρας και η καταλήστευση των Ελλήνων!

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Η πλήρης υποθήκευση της χώρας και η καταλήστευση των Ελλήνων!


Η νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού πέρασε άρον-άρον στη Βουλή τα βάρβαρα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, τη στιγμή που τα Μ.Α.Τ. διέλυαν βίαια τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ύπουλα τώρα (Σαββατοκύριακο) επιχειρεί να ψηφίσει το νέο νομοσχέδιο έκτρωμα:
· Φορολεηλασίας με μπαράζ έμμεσων φόρων, παράδοσης ακόμα και εξυπηρετούμενων δανείων σε ξένα funds.
· Του περιβόητου “κόφτη” μισθών και συντάξεων, που στην ουσία αποτελεί 4ο παράλληλο μνημόνιο.
· Ξεπουλήματος όλου του δημόσιου πλούτου με το υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, το οποίο θεσπίζεται ως “Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.” και θα τελεί υπό τον έλεγχο πενταμελούς Εποπτικού Συμβουλίου, δύο μέλη του οποίου, συμπεριμβανομένου του προέδρου του, θα διορίζονται απ' ευθείας από την Κομισιόν και τον ESM..............


· Της εκχώρησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων στους μνημονιακούς αρμοστές από 1/1/2017, με τη μορφή δήθεν ανεξάρτητης αρχής, που σημαίνει ότι η είσπραξη και διαχείριση των δημοσίων εσόδων του κράτους παραχωρούνται στους επικυρίαρχους. Μια αρχή που θα βολέψει  και αρκετούς κομματικούς και συναφείς πελάτες των κυβερνώντων.
Είναι πια κραυγαλέο ότι η χώρα έχει υποταγεί πλήρως και άνευ όρων στους ακόρεστους άρπαγες  ΔΝΤ και ΕΚΤ, χάνοντας και τα τελευταία της ελάχιστα στοιχεία Εθνικής Ανεξαρτησίας και Δημοκρατίας και  ο Ελληνικός λαός ρίχνεται από τους κυβερνώντες βορά στην αρένα των λεόντων χρεοκρατών.
Η κυβέρνηση με τη συμπαράσταση των μνημονιακών δυνάμεων της δήθεν αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και Εν. Κεντρώων) και το μπαμπούλα της ναζιστικής Χ.Α. ισοπεδώνει τα πάντα! Δυστυχώς στο καταστροφικό της έργο βρίσκει έμμεσους συμπαραστάτες  τις μνημονιακές ηγεσίες των συνδικάτων και ιδιαίτερα τη ΓΣΕΕ, που δεν προκήρυξαν  απεργιακές κινητοποιήσεις, επιδιώκει να περάσει τα σφαγιαστικά μέτρα χωρίς λαϊκή αντίδραση.  Για τον ίδιο λόγο, η ώρα ψηφοφορίας του ν/σ, όπως έχει ανακοινωθεί, είναι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (22/5).
Καταγγέλλουμε τις μνημονιακές πολιτικές της καταστροφής της χώρας και της υποδούλωσης του λαού μας στη διεθνή τοκογλυφία.
Καλούμε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες πολίτες, μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας να καταδικάσουμε την κυβέρνηση και τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν τα μνημόνια και τη χρεοκρατία.
Μόνο  η γενική αφύπνιση του λαού και η οργανωμένη μαζική αντίστασή του μπορεί να σταματήσει τον όλεθρο που μας επιφυλάσσουν.
Αυτές οι άγριες μνημονιακές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που υπηρετούν μόνο τους ζάπλουτους τραπεζίτες και τη δικτατορία του ευρώ, πρέπει να ανατραπούν άμεσα, πριν την απόλυτη καταστροφή.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!    

  
Το γραφείο τύπου

1 σχόλιο:

  1. η Ε(λπ)ιδα ερχεται =Λ(επ)ιδα ηρθε. δυο γραμματα μπερδεψαν οι απατεωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο