Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Έξι συλλήψεις σε Βόνιτσα και Αγρίνιο

Συλλήψεις για παρεμπόριο, παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση σημειώθηκαν σήμερα στη Βόνιτσα και το Αγρίνιο.
Από το Α.Τ. Βόνιτσας, συνελήφθη σήμερα ένας 63χρονος για παρεμπόριο. Ο 63χρονος πωλούσε πορτοκάλια χωρίς παραστατικά, στην περιοχή.....

Στις 11:30 από την ΟΠΚΕ  στο ύψος της διασταύρωσης της Κατούνας (99χλμ ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων) συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί που επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ σε βάρος τους υπήρχε απόφαση για απαγόρευση εισόδου στη χώρα.
Στο Αγρίνιο, ένας ακόμη αλλοδαπός συνελήφθη από την Υ/Α Αγρινίου , αφού σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση τρειών μηνών φυλάκισης από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
agriniopress

1 σχόλιο:

  1. Μας ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΡΕ;;;; Κάθε μέρα οι γυφτοι είναι έξω και πουλάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς το παραμικρό ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Τώρα στη Βονιτσα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣ....ΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ Ένα σορό μέταλλα και αλλά κ ένας θεός ξέρει που τα βρίσκουν κ ποιος κακόμοιρος τα κλαίει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ αυτά δε τα βλέπετε;;; Η ΦΡΑΣΗ <> δεν είναι ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ... ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΤ ΤΑ ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ... Έχουμε γίνει όλοι διεφθαρμένοι και έχουμε γεμίσει και αρκετοί σαβούρα ... ΑΥΤΑ απο έναν καταστηματάρχη Βονιτσανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο