Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Σε ξυλοδαρμό κατέληξε η αψιμαχία τεσσάρων ατόμων στον Άγιο Γεώργιο

Με ξυλοδαρμό τελείωσε η χθεσινή εκδήλωση στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου όταν συνεπλάκησαν τρία άτομα, τα οποία συναντήθηκαν μετά την ιπποδρομία.
Τρία αδέλφια, δύο άνδρες 27 και 28 ετών και μια γυναίκα 30 ετών συνεπλάκησαν με έναν 39χρονο από το Γαλατά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ του 39χρονου και της 30χρονης και στη συνέχεια παρενέβησαν τα δυο αδέλφια της γυναίκας.....
Παρόλο που μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι δεν κατάφεραν να τους αποτρέψουν, καθώς τα αίματα είχαν ανάψει και ακολούθησε ξυλοδαρμός. Εκτός από τις μπουνιές που έριξαν οι δυο άνδρες στον 39χρονο η γυναίκα τον χτύπησε με ένα καλάμι χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα. Το συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο στον δρόμο όπου φαίνεται ότι έγινε η συνάντηση των τεσσάρων ατόμων, που πιθανά είχαν κάποια παλιά διαφορά.
Μετά τον καυγά ο 39χρονος υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού στα τρία αδέλφια για ξυλοδαρμό, απειλή και εξύβριση, όμως οι δράστες είχαν εξαφανιστεί και αναζητούνταν από την αστυνομία στα πλαίσια του αυτοφώρου.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο