Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Οι 4 μύθοι για την κυτταρίτιδα -Tι να μην πιστεύετε, τι πρέπει να κάνετε [λίστα]

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

     Με το άκουσμα της λέξης «καλοκαίρι», ορισμένες γυναίκες σκέφτονται τον ήλιο και τη θάλασσα και άλλες το μαγιό και την κυτταρίτιδα. Ωστόσο, κάνουν λάθος σκέψεις.
     Είναι γεγονός πως η όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες, με το 90% να έχει κάποια μορφή αυτής.
Ναι, ακόμα και οι αδύνατες έχουν!
   Οι μύθοι γύρω από την κυτταρίτιδα είναι πολλοί, με τις περισσότερες γυναίκες να πιστεύουν ότι διαδίδεται.
    Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον «εχθρό», ώστε να υπάρξει και η αντιμετώπισή του, σας παρουσιάζουμε τους μύθους γύρω από την κυτταρίτιδα.........



Μύθος: Μόνο οι υπέρβαροι έχουν κυτταρίτιδα
Οχι, η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις σε αδύνατους και πιο ζουμερούς ανθρώπους. Μπορεί τα παραπανίσια κιλά να κάνουν το πρόβλημα πιο εμφανές, ωστόσο, η επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες, όπως η γήρανση, η διακύμανση του βάρους αλλά και η κληρονομικότητα.

Μύθος: Η απώλεια βάρους την εξαφανίζει
Δεδομένου πως η διακύμανση είναι ένας βασικός παράγοντας για την παρουσία της κυτταρίτιδας, η απώλεια βάρους θα μπορούσε να την επιδεινώσει. Χάνοντας γρήγορα κιλά, αφήνετε το δέρμα να χαλαρώσει, δημιουργώντας πτυχώσεις.

Μύθος: Η αερόβια άσκηση βοηθάει
Ναι, η άσκηση είναι σημαντική, ωστόσο, το να κάνετε με τις ώρες αερόβιο πρόγραμμα δεν βοηθάει και τόσο. Θα πρέπει να επενδύσετε και σε βάρη και σε άλλες ασκήσεις, με τον γυμναστή σας να μπορεί να σας συμβουλεύσει κατάλληλα.

Μύθος: Οι κρέμες σύσφιξης κάνουν δουλειά
Οι κρέμες δεν κάνουν θαύματα, παρά τα όσα λένε στις διαφημίσεις και στις ετικέτες τους. Ορισμένα προϊόντα που έχουν ρετινόλη θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά καμία κρέμα δεν εξαφανίζει από μόνη της την κυτταρίτιδα.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο