Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τιμητική εκδήλωση για τον δάσκαλο και ποιητή Αλέξανδρο Βαρόπουλο στο Καραϊσκάκη

  Ημερίδα με θέμα:  «Τιμητική εκδήλωση για το δάσκαλο και ποιητή Αλέξανδρο Βαρόπουλο» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη.
      Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Σχολική Σύμβουλο Π/θμιας Εκπ/σης της 9ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας κ. Πάσχου Αγγελική σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νίας κ. Σπυρέλη Χρυσούλα και  με τη συμμετοχή σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητάς τους, των οποίων εκπαιδευτικοί  συμμετείχαν κατά το σχολικό έτος 2015-16 στα επιμορφωτικά σεμινάρια δημιουργικής γραφής..........



     Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη  και η σημασία της επιχώριας λογοτεχνίας στη διαμόρφωση της πολιτισμικής ταυτότητας αλλά και ως κίνητρο για την εξοικείωση των εκπαιδευτικών  με το καινοτόμο εργαλείο της δημιουργικής γραφής.
      Το πρωί  της ιδίας ημέρας,  Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016,   ο κ. Αλέξανδρος Βαρόπουλος είναι προσκεκλημένος στα Γυμνάσιο, Λύκειο και Δημοτικό σχολείο Αστακού, όπου πραγματοποιείται η δράση «Οι  μαθητές συνομιλούν με τον ποιητή Αλέξανδρο Βαρόπουλο».
    Ακολουθεί το πρόγραμμα των  πρωινών  και απογευματινών δράσεων που περιλαμβάνονται στην «Τιμητική εκδήλωση για το δάσκαλο και ποιητή Αλέξανδρο Βαρόπουλο».

koi-hmer-barop2koi-hmer-barop3koi-hmer-barop4koi-hmer-barop5koi-hmer-barop6koi-hmer-barop7koi-hmer-barop8


http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο