Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

H παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη στο Νεοχώρι



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
    Με την μαζική προσέλευση εκατοντάδων Ελλήνων και μέσα σε μία εξαιρετικά θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του Ηλία Κασιδιάρη στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.
     Η τεράστια συμμετοχή για τα δεδομένα της κωμόπολης αποδεικνύει την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου.....



   Στην αίθουσα του Δημαρχείου επικρατούσε από νωρίς το αδιαχώρητο και πολλοί φίλοι και Συναγωνιστές παρέμειναν στους διαδρόμους και τον περίβολο του κτιρίου.
     Την ώρα που ο λαός γυρίζει την πλάτη στα εθνοπροδοτικά κόμματα και οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν τολμούν να εμφανιστούν στις περιφέρειές τους το Εθνικιστικό Κίνημα συσπειρώνεται μαζικά σε όλη την επικράτεια.











ΠΗΓΗ: http://xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. εχει μεγαλη άνοδο η Χ.Α . ο κοσμος καηκε .... και παρολο οσα εχουν ακουστει για το κομμα αυτο , ο κοσμος θα το επιλεξει μιας και δεν εχει τιποτα περισσοτερο αλλα και τιποτα λιγοτερο , για να χασει .αυτοι λοιπον που ειχαν πιστεψει τις αλλες κυβερνησεις για κατι καλυτερο , ΚΑΙ ΕΠΈΝΔΥΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ σε κεινους .... αυτοι θα ψιφησουν και ΧΑ , στις εκλογες που θα γινουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ιδια λογικη ψηφισε ο νεοελληνας τον συριζα , αγαπητε! " τι εχω να χασω; τι χειροτερο θα κανει ο τσιπρας;" , μονολογησε ο αφελης πριν με την ψηφο του φερει στην κυβερνηση τον συρφετο των μαθητευομενων μαγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδικα μαλωνετε, μας εχουν εμπιστοσυνη οι δανειστες θα καταστραφουμε μονοι μας, γιαυτο μας αφηνουν λασκα ,ωσπου ενα ωραιο πρωινο θα κλεισουν την κανουλα και τοτε που σε σφαζει και που σε πονει!!!!! Η ιστορια επαναλαμβανεται οχι σαν φαρσα πλεον αλλα σαν την χειροτερη τραγωδια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο