Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Το Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη

         Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Αθήνα. 
     Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το κοιμητήριο όπου θα κηδευτεί ο 32χρονος τραγουδιστής, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι αυτό της Νέας Ιωνίας, την περιοχή όπου έζησε και μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης και εξακολουθεί να ζει η οικογένειά του......

 
      Ήδη στο Facebook, έχουν δημιουργηθεί δύο σελίδες στη μνήμη του τραγουδιστή με τους θαυμαστές του να τον αποχαιρετούν διαδικτυακά, ενώ και στο Twitter τα hashatag #rip_pantelidis και #pantelidis είναι πρώτα trends. Επίσης, θαυμαστές του προσέρχονται στο σημείο του δυστυχήματος και εναποθέτουν στη μνήμη του λουλούδια, ενώ και το νυχτερινό κέντρο όπου θα ξεκινούσε την Παρασκευή στις εμφανίσεις του, τοποθέτησε «μαύρη» φωτογραφία στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του.

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία για το τραγικό τροχαίο

    Το παζλ του φρικτού τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, αρχίζουν να συνθέτουν οι αξιωματικοί της τροχαίας - Οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής και η συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνη.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρος ο καλλιτεχνικός χώρος, αλλά και όλο το πανελλήνιο, που δεν μπορεί να πιστέψει τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα της Τροχαίας

   Η τροχαία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα, ο Παντελίδης καθώς και η συνοδηγός του δεν φορούσαν ζώνη, αντίθετα φορούσε η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ταχύτητα με την οποία κινείτο το όχημα υπολογίζεται μεταξύ 115 και 150 χλμ την ώρα, ενώ η στροφή στην οποία εξετράπη το όχημα ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

    Την ίδια ώρα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη διόρισε δικό της πραγματογνώμονα. «Θα δω το αυτοκίνητο, θα το ελέγξω, θα ελεγχθεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα θα βγουν τα συμπεράσματα, τίποτα άλλο... Ο εγκέφαλος θα δώσει όλα τα στοιχεία, τις τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου, την ταχύτητα...» είπε χαρακτηριστικά στο «Ε». «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα πριν δω τα στοιχεία» πρόσθεσε ο τεχνικός σύμβουλος.

Ποια είναι η κατάσταση των δύο γυναικών που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ
      Κρίσιμη είναι η κατάσταση μίας εκ των δύο γυναικών που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το πρωί της Πέμπτης (18/02). Οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις εννέα και τέταρτο το πρωί.
    Η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα με κατάγματα πλευρών και στον πνευμοθώρακα.
Eισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και μετά από πολλές ώρες, έγινε αποκατάσταση του θώρακα, ενώ η χειρουργική αποκατάσταση των καταγμάτων αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το πρωί.
      Η δεύτερη κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο όχημα, η 20χρονη Φρόσω Κυριακού, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς αιμάτωμα, ενώ έχει υποστεί ακόμα θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα. Αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο το πρωί.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο