Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Δύο συλλήψεις στη Μακρυνεία για λαθραίο καπνό

Mια επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του το Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς σήμερα το μεσημέρι. Έχοντας αξιόπιστες πληροφορίες αστυνομικοί του προέβησαν σε στοχευμένο έλεγχο σε αγροτικό όχημα που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Ζευγαρακίου- Κάτω Μακρυνούς στο ύψος των Παπαδάτων. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν 21 κιλά λαθραίου επεξεργασμένου καπνού σε τρεις σακούλες και για το λόγο αυτός συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός, 61 και 54 ετών.....
Μάλιστα τον 61χρονο βαραίνει και κατηγορία για παράβαση του Νόμου περί όπλων καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο την άδεια του οποίου είχε… ξεχάσει να ανανεώσει για 10 χρόνια. Παράλληλα κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεώτερη ενημέρωση: Η ανακοίνωση της Ασττυνομίας
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στις Παπαδάτες Αιτωλοακαρνανίας για κατοχή και μεταφορά λαθραίου καπνού
Κατασχέθηκαν περισσότερα από είκοσι κιλά καπνού , ένα κυνηγετικό όπλο και ένα φορτηγό αυτοκίνητο
Συνελήφθησαν, σήμερα (29-2-2016) στις Παπαδάτες Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 61 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα και της παράβασης όρων κατοχής κυνηγετικού όπλου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες και σε έρευνα που πραγματοποίησαν, εντόπισαν, στο εσωτερικό του, τρείς συσκευασίες, που περιείχαν (20.500) γραμμάρια επεξεργασμένου λαθραίου καπνού, τις οποίες και κατέσχεσαν.
Παράλληλα, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς λαθραίου καπνού, ενώ κατασχέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις ο 61χρονος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο