Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση της καρναβαλικής επιτροπής Μύτικα στους εθελοντές του καρναβαλιού

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016

      Η καρναβαλική επιτροπή της ΤΚ Μύτικα, στα πλαίσια των ενεργειών συνέχισης, οργάνωσης και ανάπτυξης του Καρναβαλιού ως θεσμού της πόλης μας, αποφάσισε την σύσταση της ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ και πραγματοποιεί ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν εθελοντικά στην διοργάνωση της εκδήλωσης του.
      Η προσπάθεια υποστηρίζεται από τον Δήμο Ξηρόμερου μέσω του Νομικού Προσώπου και όλους εμάς που θέλουμε να συμμετέχουμε να διασκεδάσουμε και να αναβιώσουμε το έθιμο του Καρναβαλιού.......



    Το καρναβάλι ανέκαθεν στηρίχθηκε στον εθελοντισμό, ο οποίος ήταν είναι και θα παραμείνει ένα χαρακτηριστικό του τόπου μας και η κινητήριος δύναμη της διοργάνωσης.
      Έτσι με την ανοιχτή πρόσκληση μπορεί όποιος θέλει και μπορεί, να συμμετέχει ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτει, τις δεξιότητες και την διάθεση του ώστε να παρουσιάσουμε κάτι αξιόλογο.
    Καλούνται λοιπόν οι εθελοντές του Καρναβαλιού, ανεξαρτήτως ηλικίας να στήσουν ομάδες εργασίας οι οποίες θα κατασκευάσουν τέσσερα (4) κατ΄ ελάχιστον άρματα και να  συγκροτήσουν τα γκρούπ που θα ακολουθούν τα άρματα με θέματα της επιλογής τους.
      Η καρναβαλική επιτροπή θα σας προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό που απαιτεί το θέμα σας και στο πέρας του καρναβαλιού και με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου θα γίνουν Καλλιστεία των αρμάτων και των γκρούπ, από τον κόσμο και το καλύτερο γκρούπ θα λάβει ως έπαθλο το ποσό των 250€.
     Οι ενδιαφερόμενοι ομαδάρχες θα μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση συμμετοχής που θα διατίθεται από την Καρναβαλική Επιτροπή στον χώρο του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11-2 KAI ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2 από τις 19.00 έως τις 21.00δηλώνοντας δυο θέματα της επιλογής τους και το κατά προσέγγιση πλήθος πεζοπόρων και στην συνέχεια θα ειδοποιηθούν από την Καρναβαλική Επιτροπή για να παρακολουθήσουν τις οργανωτικές συναντήσεις των γκρούπ.

Εναλλακτικά στείλτε μας τα στοιχεία σας μέσω email στην διεύθυνση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
karnavali.mytika.2016@gmail.com
facebook : karnavali mytika

Για το Μυτικιώτικο Καρναβάλι
 Η Καρναβαλική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο