Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Με πάρα πολύ κόσμο έγινε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Προδρομιτών

       





Πραγματοποιήθηκε με φοβερή επιτυχία, δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα από τον πολύ κόσμο στο μαγαζί, η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Προδρομιτών Ξηρομέρου, χθες βράδυ Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στο μουσικό κέντρο «VOICE», στην Αθήνα.
 Δείτε πολλές Φώτο: Μαρία Μπουσμπουρέλη  ....

       Mε την καθιερωμένη κοπή της πίτας, ξεκίνησε η εκδήλωση την οποία ευλόγησε ο αξιοσέβαστος Ιερέας π. Βασίλειος Πόπης. Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Διον. Νικολές καλωσόρισε τους καλεσμένους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Στην εκδήλωση χαιρέτησαν  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης  Στεργίου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ ΣΥ Αλέξανδρος Σάββας, ο δημοσιογράφος και π. πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος και ο Δημοσιογράφος Κωστής Τσιάκαλος. 
      Αμέσως μετά  ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης  Μπάμπης Τσελεπής μίλησε για τα 30 χρόνια ζωής και προσφοράς του συλλόγου Προδρομιτών.
 Ακολούθως το κέφι ήταν διάχυτο από όλους τους καλεσμένους και οι παραδοσιακοί καλλιτέχνες απογείωσαν το κέφι και κράτησαν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Ήταν εκεί: 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Ξηρομεριτών Δημήτρης  Στεργίου και από το Κ.Σ. ο Δημήτρης Κοθρούλας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης  Μπάμπης Τσελεπής και ο Γιώργος Τσέλιος, ο δημοσιογράφος και π. πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος,  ο Δημοσιογράφος Κωστής Τσιάκαλος. από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Γεράσιμος (Μάκης) Ζορμπάς,και τα μελη Μαρία Πίττα και Πέτρος  Ζώγας,  από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου,  από τον Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα» η π. πρόεδρος Ελένη Σάββα, ο π. Πρόεδρος του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου Ανδρέας Βλάχος, ο π. Πρόεδρος του Χωριού Διονύσης Νικολές, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου Δήμος Τάγκας, και απο σύλλογο Αγραμπελιωτών, ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπολίκας και τα μέλη του ΔΣ Καμπέρης Δημήτρης και Βασίλης Μπαμπάνης, ο χοροδιδάσκαλος Αντώνης Μπενέκος 



































































































































































































2 σχόλια:

  1. κτριοι του μπλοκ τα σχολια να τα ανεβαζεται και οχι οπια σας βολευουν .Το σχολιο που δεν αναβασατε ελεγε .Που ηταν ο προεδρος και οχωριανος αντηδημαρχος; Κανανε παρηγορια στο Δημαρχο; Τι το ασχιμο εσεις διαβαζετε; Γιατι τοσο μεγαλη λογοκρισια στην εποχη της χουντας ζουμε εκτος και αν το μπλοκ την ενστερνηζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακου "ενστερνηζετε !!!"
    τι ειναι αυτο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο