Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Καινούργιο: Γρονθοκόπησε άγρια την γυναίκα του

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες το βράδυ , αυτή τη φορά στο Καινούργιο της Δ.Ε. Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, μετά από καυγά που ξέσπασε μεταξύ ενός ζευγαριού, εντός της οικίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες 49χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο και να τραυμάτισε στο καρπό, πιθανώς μετά από λαβή την 46χρονη γυναίκα του....

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε επί τόπου , όμως ο 49χρονος διέφυγε και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα περιστατικά στην περιοχή, έχουν λάβει πλέον μορφή επιδημίας, γεγονός που φαίνεται να απασχολεί και να προβληματίζει πλέον όχι μόνον τις αστυνομικές αρχές αλλά και κοινωνικές δομές . Στατιστικά στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου , σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr καταγράφονται πολλαπλάσια ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας σε σχέση με την πολυπληθέστερη περιοχή της Πάτρας.
agriniopress

2 σχόλια:

  1. αυτα εχει η φτωχεια παιδια , που μας εφεραν οι τρισκαταρατοι . φωνες τσακωμους , και τα τιαυτα . εχουν τοσα χρονια που καταστρεφουν τους ελληνες και ακομα συνεχιζουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω.μερικοι αντρες έτσι διχνουν το αντριλικι τους.δεν ξερω αν φταιει η κριση η , η φτώχεια αλλα τέτοια γεγονότα γίνονταν στην εποχη της γιαγιας μου.τοτε που ολοι σχεδόν οι αντρες χειροδικουσαν πανω στις γυναικες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο