Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Η ΟΑΣ Αιτ/νιας καταγγέλλει στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους καθώς και σε όλο το λαό της περιοχής το σχέδιο ποινικοποίησης και καταστολής του δίκαιου αγώνα μας. Αυτό το στόχο υπηρετεί και η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, προς τους κατά τόπους εισαγγελείς, να προχωρήσουν μαζί με τις αστυνομικές αρχές στην καταστολή του αγώνα των αγροτών και στην άσκηση ποινικών διώξεων.....
Ο αγώνας της φτωχομεσαίας αγροτιάς για το δίκιο της δεν είναι "έγκλημα", όπως χαρακτηρίζεται στην εισαγγελική παραγγελία. Είναι αγώνας επιβίωσης ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα και στο σύνολο της πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ που καταστρέφει τους μικρούς και μεσαίους αγρότες.
Ευθύνη για την τρομοκρατική εισαγγελική παραγγελία έχουν η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που ενοχοποιούν τους αγώνες μας, που μιλούν για πλήγμα στην οικονομία από τα μπλόκα των αγροτών, που καλλιέργησαν τη συστηματική συκοφάντηση του αγώνα μας και των μορφών πάλης, που συλλογικά επιλέγουμε.
Η ΟΑΣ Αιτ/νιας καλεί όλους τους συναδέλφους αγροτο-κτηνοτροφους να καταδικάσουν την ποινικοποίηση του αγώνα μας και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στα μπλόκα και να δώσουν απάντηση απέναντι στην τρομοκρατία που επιχειρεί η κυβέρνηση. Το ενωμένο οργανωμένο αγροτικό κίνημα σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα που σήμερα τσακίζονται από αυτή την πολιτική  μπορούν να νικήσούν και την καταστολή που τη συνοδεύει.

Πάγιο αίτημά μας να παρθούν πίσω τώρα όλα τα αγροτοδηκεία

1 σχόλιο:

  1. Αρκετά οι δρόμοι πρέπει να ανοίξουν.αν ο Τσίπρας θέλει θα σας βοήθησε δεν τον πτοουν οι δρόμοι.εσεις η πλειοψηφία τον πιστέψατε και τον ψηφίσατε οποτεεεε.... Τι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο