Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο Απόστολος Αρβανίτης νέος πρόεδρος στο σύλλογο Παλαιομανιτών "Η Σαυρία"

    Νέα πρόσωπα, νέο αίμα οι νέοι του χωριού ανέλαβαν τη διοίκηση του Συλλόγου Παλαιομανιτών.  Πρόσωπα με όρεξη και μεράκι γιατί είναι νέοι.
     Ριζικά ανανεωμένο είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο Παλαιομανιτών "Η Σαυρία" με πρόεδρο τον Αρβανίτη Απόστολο.

Ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου Παλαιομανιτών Αιτωλοακαρνανίας "Η Σαυρία"
Χθες 08/02/2016 οι επτά πρώτοι στην σταυροδοσία των εκλογών του συλλόγου που διεξήχθη την 07/02/2016 και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού, συνήλθαν σε διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο θα απαρτίζουν με ομόφωνη απόφαση οι εξής:

Πρόεδρος: Αρβανίτης Απόστολος,
Αντιπρόεδρος: Γκουτσέλης Σπυρίδων,
Γενικός γραμματέας: Νάκας Αριστοτέλης,
Ταμίας: Δημονίτσας Χρήστος,
Έφορος επί των δημοσίων σχέσεων: Μπίτας Απόστολος,
1ο μέλος: Μπίτας Κωνσταντίνος,
2ο μέλος: Μπίτας Χρήστος........



    Για τις νέες δράσεις του συλλόγου θα ενημερωθείτε σύντομα και έπειτα από νέα σύγκλιση του Δ.Σ.

    Ο Απόστολος Αρβανίτης ο νέος πρόεδρος στο σύλλογο Παλαιομανιτών δήλωσε: "Ως νεος προεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, θα ηθελα κατ' αρχην να ευχαριστήσω τον κόσμο που προσήλθε στις κάλπες για να στηρίξει αρχικά το σύλλογο αλλά και τους υποψήφιους, όπως επίσης το απερχόμενο Δ.Σ. για την καλή συνεργασία πού ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μαζι. Τέλος θα ηθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του νέου Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για την θεση του προέδρου. Με υπομονή και επιμονή θα συνεχίσουμε την πορεία του συλλόγου. Σας θέλουμε όλους συμπαραστατες στην πορεία αυτη".

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου και στα μέλη του καλή θητεία, επιτυχία, δύναμη και έργο προς όφελος της Πλαιομάνινας και της περιοχής μας. 

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο