Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΒΟΛΑ: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της μητέρας τους - Bρέθηκαν στα κρατητήρια τα δυο αδέρφια



          Νέα και πολύ σοβαρή τροπή παίρνει η υπόθεση της μητροκτονίας στην Παραβόλα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr μόλις πριν από λίγα λεπτά ο 18χρονος γιος του θύματος μαζί με τον πατέρα του συναντήθηκε στα κρατητήρια της ΑΔ Ακαρνανίας στο Αγρίνιο με τον αδερφό του και δράστη της ανθρωποκτονίας.
      Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται πάρα πολύ σοβαρή για την υπόθεση μιας και ο 18χρονος είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και μάλιστα στην αρχική κατάθεση που έδωσε ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικός για τον αδερφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τιμωρηθεί. Πιθανολογείται πως ο 18χρονος έδωσε την πρώτη κατάθεση εν θερμώ, έχοντας νωπή την μνήμη του αιματηρού επεισοδίου..........



    Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου θα βρεθούν και οι δύο αδερφές του δράστη, η 21χρονη που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη καθώς και η μικρότερη που είναι 16 ετών.

       Στο μεταξύ μέσα σε βαρύ κλίμα τελέστηκε πριν από λίγο η κηδεία της 44χρονης γυναίκας, που προχθές το βράδυ έπεσε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Παραβόλα, μετά τις τρεις μαχαιριές που δέχτηκε από τον ίδιο της τον γιο…
       Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της 44χρονης, ο μικρός της γιος, που ήταν παρών στο φονικό και οι δυο κόρες της, καθώς και ο σύζυγος της, που βλέπει την οικογένεια του να δοκιμάζεται σκληρά: Την σύζυγο του νεκρή και τον μεγαλύτερο γιο του αντιμέτωπο με βαρύτατες κατηγορίες. Την ώρα της κηδείας η αδερφή της θανούσης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε εκτός για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
      Η σχετική ανάκριση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη και λαμβάνονται μαρτυρίες και καταθέσεις, αν και όλα δείχνουν πως το έγκλημα οφείλεται στην κακιά ώρα: στην σπασμωδική κίνηση και επιθετικότητα του 22χρονου (σ.σ. που είχε καταναλώσει πριν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ) κατά της μητέρας του την στιγμή που επιχείρησε να τον χωρίσει από τον 18χρονο αδερφό του, με τον οποίο είχε συμπλακεί και τραυματίσει ελαφρά στην ωμοπλάτη.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο