Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε που θα κλείσουν οι δρόμοι αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 8/2

Κλιμάκωση των Αγροτικών Κινητοποιήσεων
Αγρότες: Συνεχίζουμε τον αγώνα - Κλειστοί οι δρόμοι
Δείτε που θα κλείσουν οι δρόμοι αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 8/2

-Κόμβος Κεφαλόβρυσου: ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο δρόμος θα μείνει ανοικτός από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. (Μόνο 4 ώρες ανοικτός)!

-Γέφυρα Ευήνου: Κλειστός από τις 17:00  έως 20:00.

-Ναυπάκτου – Ιτέας: Παράκαμψη της Ναυπάκτου από 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ.

-Κόμβος Αγίου Νικολάου Βόνιτσας: 11:00 το πρωί μεχρι 17:00 το απόγευμα (6 ώρες) 

-Κόμβος Μύτικα (Αγρότες Αλυζίας): 12 μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι

Αναλυτικά:........... 



   Για τέσσερις ώρες θα ανοίξει την Δευτέρα το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, σύμφωνα με απόφαση που πήραν οι αγρότες στη γενική τους συνέλευση. Ο δρόμος θα μείνει ανοικτός  από τις 10 το πρωί μέχρι τις δυο το μεσημέρι και από εκεί και πέρα αποφασίστηκε κάθε μέρα ο δρόμος να ανοίγει μόνο για δυο ώρες, δηλαδή από την Τρίτη και μετά θα ανοίγει από τις 12 μ.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. 
    Στο μεταξύ έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή των αγροτών της Αιτωλ/νίας στο μεγάλο συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα.

   Στα υπόλοιπα μπλόκα της Αιτωλοακαρνανίας, οι αγρότες θα προχωρήσουν την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου  στους παρακάτω αποκλεισμούς:
Στον Εύηνο, όπου αντιπροσωπεία πήγε επίσης στην Νίκαια για τον πανελλαδικό συντονισμό, ο δρόμος θα κλείσει την Δευτέρα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.
Στον Άγιο Νικόλαο της Βόνιτσας υπάρχει απόφαση για κλείσιμο του δρόμου προς Ακτιο και Λευκάδα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Μετά τη συνάντηση της Νίκαιας, υπάρχει ήδη στο σημείο κινητικότητα με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας για την μετάβαση αγροτών στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή.
Στην Ναύπακτο όπου οι αγρότες αποκλείουν την ε.ο. Ναυπάκτου – Ιτέας, στην έξοδο της παράκαμψης της Ναυπάκτου, ο δρόμος θα κλείσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ.
Να θυμίσουμε πως καθημερινά και για δυο ώρες το μεσημέρι κλείνει και ο δρόμος Αστακός – Μύτικας – Πάλαιρος, στο ύψος του κόμβου του Μύτικα.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο