Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Με πατημένο το γκάζι ο Αίολος Αστακού νίκησε με 82-55 και το Στρατώνι (ΦΩΤΟ: Make art)




     Με άλλη μια… μέρα στο γραφείο έμοιαζε για τον Αίολο Αστακού η 17η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες το Στρατώνι (82-55) και επέκτεινε στο 16-0 το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της κατηγορίας. 
       Παρά την απουσία του Τάσου Χαρισμίδη (για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι) και το καλό ξεκίνημα του Στρατωνίου (20-20 στο 10′) ο Αίολος δέχτηκε μόνο 16 πόντους στα επόμενα 20 λεπτά και με ένα επιμέρους 43-16 από το 10′ έως το 30′ “καθάρισε” με άνεση το παιχνίδι...........



Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 10(2), Καλισώρας, Μακρής 10, Κατσαρές 10(1), Παππάς 2, Κιτσούλης 6, Καλαντζής, Καραγεώργος, Λυμπάρης 20, Δουρούκης 2.

Στρατώνι (Νικολαϊδης): Κολοκοτρώνης, Αμπατζάς 4, Δήμου, Τζουβάρας 2, Ρέμελος 2, Γεωργάκης 5(1), Φλιάτης 4, Αρνίδης 15(2), Παπάς 3, Φλιάτης Γ. , Χαντζίδης, Δασκαλόπουλος 18(1).

http://www.infobasket.gr/





































3 σχόλια:

  1. Καλά ρε παιδιά, αγώνας Β' εθνικής, πρώτη φορά εκπρόσωπος της Αιτ/νίας, 16 σερί νίκες κλπ κλπ και συνολικά το παρακολούθησαν 30 άτομα! Ας είμαστε ρεαλιστές. Τις ομάδες τις κάνει ο κόσμος και η δυναμική του. Και για να επιπλέει μια ομάδα, εκτός του χρηματοδότη, χρειάζεται μια πόλη πίσω της που να μπορεί εύκολα να δίνει το παρόν ένα κοινό τουλάχιστον 500 ατόμων ακόμα και σε αγώνες χαμηλού ενδιαφέροντος. Μακάρι ο Αστακός να αποτελέσει εξαίρεση και να βάλει τα γυαλιά σε άλλες περιοχές μεγαλύτερες ακόμα και όταν θα σβήνει η δίψα για άνοδο και για ρεκόρ. Γιατί είναι θέμα νοοτροπίας. Αν μια κοινωνία μάθει και αποκτήσει τη κουλτούρα ενός αθλήματος καθίσταται παραδοσιακή δύναμη και όχι φωτοβολίδα.
    Ακόμα και οι Βονιτσάνοι θα έπρεπε να πηγαίνουν τα παιδιά τους να δουν μπασκετάκι μήπως και αποκτήσουν κουλτούρα εκτός αυτής του καφέ και του τσιγάρου.

    Υ.γ. Τα μπλόκα είναι δικαιολογίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα βρε φραπεδομαγκα με την κολτουρα που σε εμαθε ο αστακος.Και μας κανης μαθηματα κολτουρας ισως γιδισιας ενοης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ηταν ο αποστολης θα γεμιζε δεν υπαρχει λογος να παρευρισκονται τοπικοι παραγοντες με ολους τους συγγενεις κλπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο