Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 44χρονης στη Παραβόλα

        Με κομμένη την ανάσα η τοπική κοινωνία στην Παραβόλα, παρακολουθεί τις εξελίξεις της δολοφονίας που συγκλονίζει το Πανελλήνιο. 
      Απόψε γύρω στις 7.45 μετά από έναν έντονο καυγά μεταξύ της 44 χρονης μητέρας και του 22χρονου γιου της, ο δεύτερος άρπαξε το μαχαίρι και της επιτέθηκε. 
    Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr κατάφερε αρκετές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα της μητέρας του μπροστά στα μάτια του 18 χρονου αδελφού του, o οποίος στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αδελφό του και να γλυτώσει την μητέρα από τα χέρια του, δέχτηκε και αυτός επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
      Οι γείτονες αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας και ο θείος του δολοφόνου έτρεξε στο σπίτι, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συγχωριανών του βρήκε την άτυχη γυναίκα  να κείτεται νεκρή σε μια λίμνη αίματος και τον αδελφό του δράστη τραυματισμένο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς που άμεσα περικύκλωσαν την περιοχή.......



     Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο χωριό ο πατέρας του δράστη πριν από λίγο καιρό τσακώθηκεμε την άτυχη γυναίκα επειδή είδε έναν άγνωστο αριθμό στο τηλέφωνό της.  Η 44χρονη μετά από αυτό έφυγε για το πατρικό της σπίτι που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά της λίμνης Τριχωνίδας στην Αγία Παρασκευή παλιό Ζελίχοβο. Η άτυχη γυναίκα προέρχεται από οικόγενεια αγροτική και είχε ακόμη 6 αδέλφια. Παντρεύτηκε το σύζυγό της πριν από 25 περίπου χρόνια και εργάζονταν κι αυτή ως αγρότισσα μαζί με τον αγρότη σύζυγό της.
      Οι μαρτυρίες των συγχωριανών της μιλούν για μια ήσυχη γυναίκα η οποία ήταν πάντα κοντά στην οικογένεια της. Ο γιος της ο οποίος σήμερα το απόγευμα έγινε μητροκτόνος, εργάζονταν ως ψαράς ενώ έχει ακόμη τρία αδέλφια. Τον 18 χρονο που τραυμάτισε και είναι μαθητής της Γ Λυκείου, μια αδελφή που σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη και μια αδελφή ακόμη. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές ως τοπικός πρόεδρος της Παραβόλας στο Δ.Σ Αγρινίου.
     Ο νεαρός μητροκτόνος λέγεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η σορός της 44 χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ ο δράστης κρατείται στην Ασφάλεια Αγρινίου. Έρευνα για τα αίτια της δολοφονίας διενεργεί η Ασφάλεια Αγρινίου. 

http://agrinionet.gr/

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να υπάρχει θέμα με το παιδί αλλά να ξερετε ότι ο πρώτος διδάξας είναι η τηλεόραση που συνέχεια δείχνει την βια και τον βανδαλισμό και το κυριότερο δεν υπάρχει έργο που να μην έχει και ένα πούσ.. μέσα έλεος ποιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο