Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Β΄ΤΟΠΙΚΟ: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 18ης αγωνιστικής

       Μετά την 18η αγωνιστική ο Αμβρακικός Λουτρού επικράτησε με 0-3 μέσα στην Κατούνα και είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α΄Κατηγορία.  Ο Παναμβρακικός Μπούκας εντυπωσιακός σάρωσε τον Ηρακλή Αστακού με 5-1 και τον άφησε πίσω και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ της ανόδου. Η ΑΕ Βάλτου σε ανοδική πορεία συνέτριψε την Κανδήλα με 9-1 και  βρίσκεται στην τρίτη θέση. 
       Να τονίσουμε ότι ο Ηρακλής Αστακού, έμεινε πίσω μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Μπούκα και πλέον οι ελπίδες για άνοδο εξανεμίστηκαν......



      Ήττα-σοκ υπέστη ο Μύτικας από τον ουραγό Αετό με 0-1, ο οποίος παλεύει για την παραμονή του στη κατηγορία, ενώ ο Ακαρνανικός Φυτειών έφερε Ισοπαλία 2-2 με τον Εμπεσό. Πρώτος βαθμός για την ουραγό Χρυσοβίτσα 3-3 με το Αρχοντοχώρι. 
       Όσον αφορά τα play - out οι ομάδες που θα παλέψουν για να τα αποφύγουν είναι: Η Μεδεών Κατούνας η οποία μπήκε σε περιπέτειες μετα τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, η Κανδήλα, ο Αετός, το Μοναστηράκι και το Αρχοντοχώρι
     Όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα είναι καθοριστικοί για το ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία και ποιες (2) θα οδηγηθούν στα play – out.

5 σχόλια:

  1. Πέρυσι ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ τα ειχές με τον προπονητή που είχε την ομάδα πρώτη. Τώρα που είναι 1 βαθμούς πίσω ποιος φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεχρι περυσι ΤΣΑΡΚΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ Κ ΜΠΟΤΣΙΟΣ εκαναν τους μαγκες με ξενα κολιβα.φετος εχουν ξεφτιλισει τον ΗΡΑΚΛΗ μενοντας 14 βαθμους πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόνε , επειδής εκει στην Α.Ε.Βάλτου είστε ασεβέστατοι , απο δώ κι πέρα δεν θα ματακούστε Μπαρμπα -Τάκη ..καλα ωρέ δεν σεβαστήκατε το χωριο του !!! απαπαπαπα !!! μάς ξυφτλίσατε ντίπ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παραμυθι τελειωσε τωρα ΑΝΑΝΕΩΣΗ που επρεπε να ειχε γινει απο καιρο.Ποτε δεν ειναι αργα εστω και με καθυστερηση αφου καποιοι πλεον καταλαβαν οτι εκαναν τον κυκλο τους Τσαλακονωντας στο τελος την ποδοσφαιρικη αξια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παραιτηθεί όλο το συμβούλιο την διάλυσαν την ομάδα 25 βαθμούς θα μίνι πίσω η ομάδα ντροπή να τρώμε 5 γκολ από την Μπουκα φύγετε όλη να μπουν αυτή που αγαπάμε την ομάδα όχι αυτή που τόσα χρόνια βρηζανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο