Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τα 10 ισχυρότερα instagram στον κόσμο -Οι γυναίκες με τα εκατ. likes [εικόνες]

ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ... ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ!
     Ανεβάζουν ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει και συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes. Είναι τα πιο καυτά ονόματα στα social media.
     Το σούπερ μοντέλο Κένταλ Τζένερ συγκέντρωσε μέσα σε 12 ώρες 1,5 εκ likes στο instagram την περασμένη εβδομάδα σε μια φωτογραφία που την έδειχνε να φοράει εσώρουχο Calvin Klein.  Τον περασμένο μήνα είχε κάνει κάτι ανάλογο με την εταιρεία Mango με την ίδια επιτυχία......



Το σούπερ μοντέλο Κένταλ Τζένερ συγκέντρωσε μέσα σε 12 ώρες 1,5 εκ likes στο instagram την περασμένη εβδομάδα σε μια φωτογραφία που την έδειχνε να φοράει εσώρουχο Calvin Klein.  Τον περασμένο μήνα είχε κάνει κάτι ανάλογο με την εταιρεία Mango με την ίδια επιτυχία.
Η φίλη της, Τζίτζι Χαντίντ, επίσης ποστάρει φωτογραφίες της με ρούχα και Versace και παπούτσια Stuart Weitzman, οίκους για τους οποίους εγάζεται ως μοντέλο. Αλλά και η Κάρα Ντελεβίν πόσταρε απευθείας από το σόου του οίκου Chanel στη γαλλική ενδομάδα μόδας, ως ένα από τα πρόσωπα του οίκου. 
Οι οίκοι μόδας δεν σταματούν να προσεγγίζουν ισχυρά πρόσωπα στο instagram προκειμένου να προβάλλουν τα νέα τους σε ένα διαφορετικό κοινό. Παλιά για να μάθεις τι κυκλοφορούσε στη μόδα έπρεπε να πάρεις τα περιοδικά και να κοιτάζεις τόσο τις φωτογραφήσεις με τα μοντέλα όσο και τις διαφημίσεις. Τώρα κάνεις απλώς scroll down και τα έχεις όλα μπροστά σου!
Σύμφωνα δε με έρευνα της Nielsen το 81% των καταναλωτών εμπιστεύεται τη γνώμη και τις προτάσεις των προσώπων που ακολουθεί στο instagram (όπως και των φίλων του), όταν πρόκειται για μάρκες. 
Αν μάλιστα προσέξετε τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες, τα περισσότερα είναι του στυλ «από που πήρες αυτό το φόρεμα;», «τι νούμερο κραγιόν φοράς;» κτλ. 
Ποια όπως είναι τα άτομα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς αυτή τη στιγμή, αν θέλει να πληροφορηθεί ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στη μόδα; Πως να διαλέξεις ανάμεσα σε 80 εκ φωτογραφίες που αναρτώνται καθημερινά με κατά μέσο όρο 3,5 δισ likes; 
Δείτε παρακάτω τη λίστα με τις 10 πιο ισχυρές instagrammers αυτή τη στιγμή, οι οποίες επηρεάζουν περισσότερο στον τομέα της μόδας
1. Eva Chen
@evachen212

Εύα Τσεν. Πρώην συντάκτρια μόδας, που το γύρισε στο instagram και σαρώνει. Δίνει καλές ανταποκρίσεις από τις εβδομάδες μόδας αλλά το δυνατό σημείο της είναι τα ποστ με επιλογές ημέρας σε παπούτσια, τσάντες και... φρούτα.

2. Camille Charrière
@camillecharriere

Η Καμίλ Σαριέρ είναι Παριζιάνα, ζει στο Λονδίνο και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη μόδα δουλεύοντας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα net-a-porter και matches. Μετά έκανε και το μπλογκ της με την ονομασία Camille over the Rainbow και τώρα είναι στην κορυφή της λίστας για μάρκες όπως Chloe, Acne, Η&Μ. Το στυλ των φωτογραφιών της street και vintage.

3. Aimee Song
@songofstyle

Την ακολουθούν 3,2 εκ followers. Αυτό λέει πολλά. Είναι από την Καλιφόρνια τη λένε Εμέ Σονγκ, είναι διακοσμήτρια και fashion μπλόγκερ. Το χαρακτηριστικό της; Κάνει εύκολους αλλά απροσδόκητους συνδυασμούς. Chic χωρίς κόπο δηλαδή.

4. Nasiba Adilova
@naseebs

Αν ακολουθείτε τη Μιροσλάβα Ντούμα (@miraduma) –το απόλυτο must για όσους ασχολούνται με τη μόδα– τότε πρέπει να τσεκάρετε και τη Νασίμπα Αντίλοβα, την συνεργάτιδά της στην ψηφιακή πλατφόρμα Buro 24/7. Αυτό το it girl από τη Ρωσία φημίζεται για το cool και chic στυλ της. Περιττό να πούμε ότι έχει θέση στην πρώτη σειρά σε όλες τις εβδομάδες μόδας του κόσμου. 

5. Leandra Medine
@leandramedine

Λεάντρα Μεντίν ή αλλιώς @manrepeller (=αυτή που απωθεί τους άνδρες/Αλεξάνδρα) είναι μπλόγκερ μόδας και πολύ αγαπητή για το χιούμορ των εικόνων της. Οπως κι άλλες μπλόγκερ του διαμετρήματός της (@theblondesalad @rumineely @hannelim @susiebubble) συνεργάζεται με πολλούς οίκους. Ομως διαφέρει από τις άλλες επειδή δεν φαίνεται να παίρνει τον εαυτό της τόσο στα σοβαρά. Γι αυτό και είναι η πιο δημοφιλής. 
6. Candice Lake
@candicelake

Η Κάντις Λέικ είναι μοντέλο, μπλόγκερ και φωτογράφος. Γεννήθηκε στην Αυστραλία και σήμερα ζει στο Λονδίνο.΄Εχει δουλέψει με όλους τους οίκους: από Jimmy Choo μέχρι Louis Vuitton. Εχει επίσης τη δική της συλλογή ρούχωνμε την ονομασία Candidate by Candice Lake. Αυτό το κορίτσι έχει ένα χαρακτηριστικό – βρίσκεται πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. 
7. India Rose
@indiaroseco

Είναι νέα σχετικά στα social media. Η Ιντια Ρόουζ ζει στο Λονδίνο και εργάζεται σαν στυλίστρια για την Prada, το nte-a-porter και τη Nike. Το στυλ της είναι απλό, καθαρό, street και λίγο ανδρόγυνο. Ιδανικό για την πόλη, γι αυτό και ορίζεται ως urban chic.
8. Margaret Zhang
@margaret__zhang

Η Μάργκαρετ Ζανγκ είναι μπλόγκερ από την Αυστραλία και σύμφωνα με το έγκυρο site Business of Fashion θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές νέες φωνές αυτή τη στιγμή. Φωτογραφίζει πορτρέτα της και φαγητά και συνεργάζεται με τους οίκους Uniqlo, Louis Vuitton και Swarovski.  
9.Negin Mirsalehi
@negin_mirsalehi

Είναι Ολλανδή μπλόγκερ, το όνομά της προφέρεται Νεγκίν Μιρσαλεχί και έχει 2,8 εκ ακολούθους στο instagram. Βασικά το αντικείμενό της είναι η μόδα αλλά οι εταιρείες καλλυντικών λάτρεψαν τα μαλλιά της, οπότε τώρα η Νεγκίν έχει λανσάρει ένα δικό της κοντίσιονερ μαλλιών με μέλι... Ναι η οικογένειά της καλλιεργεί μελίσσια. 
10. Pari Ehsan
@paridust

Η Παρί Εσάν συνδυάζει τη μόδα με την τέχνη και την αρχιτεκτονική κι αυτό την κάνει να διαφέρει από όλες τις προηγούμενες. Φωτογραφίζει δηλαδή τα πιο καινούργια ρούχα μπορστά σε έργα τέχνης από γκαλερί σε όλο τον κόσμο. Ετσι τράβηξε την προσοχή οίκων που θέλουν να έχουν στενή σχέση με την τέχνη, όπως η Chanel, ο Dior και ο Missoni.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο