Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κλειστή την Κυριακή η υποθαλάσσια ζεύξη του Ακτίου (12-14:00) από τους αγρότες- τι θα ισχύσει στα υπόλοιπα μπλόκα

          Απόφαση να κλείσει την Κυριακή για δύο ώρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 14:00, η υποθαλάσσια ζεύξη του Ακτίου, έλαβαν οι αγρότες του μπλόκου στον Άγιο Νικόλαο της Βόνιτσας.
        Όπως ανακοινώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου και αφού ανανεώθηκε το αγωνιστικό ραντεβού για αύριο Σάββατο πάλι στις 11:00 το πρωί, οι αγρότες θα προχωρήσουν το μεσημέρι της Κυριακής 31 Γενάρη στις 12:00 το μεσημέρι, σε συμβολικό αποκλεισμό της υποθαλάσσιας ζεύξης του Ακτίου.

Οι αγρότες της Δωρίδας αποφάσισαν να κλείσουν και αύριο από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 3 το μεσημέρι την έξοδο της περιμετρικής της Ναυπάκτου (ε.ο. Ναυπάκτου – Ιτέας)....




       Να θυμίσουμε ότι οι αγρότες στη γέφυρα του Ευήνου έκλεισαν απόψε στις 19:00 την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της γέφυρας του Ευήνου και ο δρόμος παρέμεινε κλειστός μέχρι τις 21:00. Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου θα συνεδριάσει αργότερα τη νύχτα προκειμένου να αποφασίσει τις ώρες που θα κλείσει ο δρόμος αύριο, ενώ αναμένεται οι ώρες να παραμείνουν και αύριο οι ίδιες.

Κλειστός από 17:00 έως 22:00 ο Κόμβος Κεφαλόβρυσου το Σαββατοκύριακο

Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεων.
Μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε για την το Σάββατο  30 και Κυριακή 31 Ιανουαρίου, να πραγματοποιηθεί από 17:00 έως 22:00, αποκλεισμός του Κόμβου.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο