Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κι άλλη καλή ψαριά στον Αστακό. Ψάρεψαν φαγκρί 10 κιλών!

ΦΩΤΟ: Γιώργος Κουνάδης 

       Οι καλές ψαριές θέλουν και μαεστρία, αλλά προ πάντων τύχη. Οι Ψαράδες στον Αστακό, τις τελευταίες μέρες τα έχουν και τα δύο!
    Έτσι μετα την «ψαριά» του Ξιφία γίγα, και των μεγάλων Τόνων, ο πρόεδρος των Αλιέων Κουνάδης Σπύρος μαζί με τον Γιάννη  Καρβούνη συνταξιούχο Κρεοπώλη, δάμασαν ένα μικρό "τέρας" 10 κιλών, Φαγκρί Κορωνάτο....

Αιτωλικό : Θεατρική παράσταση

Στην εποχή που η Ελλάδα στενάζει…
Στην εποχή που οι Έλληνες περπατάμε με το κεφάλι σκυφτό…
Στην εποχή που ο Πολιτισμός μοιραία ακολουθεί την παρακμή των κάθε είδους αξιών…
η Θεατρική ομάδα Αιτωλικού «στη σκηνή», επιμένει να ελπίζει, να ονειρεύεται, να παράγει, να δημιουργεί… στήνοντας την μεγαλύτερη Θεατρική παραγωγή του Καλοκαιριού.
 Γοργόνες και μάγκες, κινηματογράφος ή Θέατρο;
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!...

Μπαμπίνη: Τραγικό Συμπόσιο 8 Αυγούστου 2015

          Παραδοσιακό Ξηρομερίτικο Γλέντι με την ορχήστρα του Γιώργου Διαμάντη. Στο τραγούδι η Δήμητρα  Καψάλη και ο Λάμπρος Στασινός. Θα σερβιριστεί δωρεάν τράγιο κρέας με μακαρόνια βρασμένα σε παραδοσιακά καζάνια από τον ΣΕΦ του τράγου Σπύρο Σ. Μπενέκο.
         Ο Λαογραφικός-πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου ''Συντροφιά με την παράδοση'' θα παρουσιάζει αναπαραστάσεις και δρώμενα απ τη λαϊκή μας παράδοση (Αποτέλεσμα πολύχρονων καταγραφών, με σεβασμό στα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής) καθώς και παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου απανταχού Χοβολιοτών Αστακού

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση και γλέντι.
Διοργάνωση  πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης 

http://mpampini.blogspot.gr/

Θεατρική παράσταση 5/8 στο Κάστρο της Βόνιτσας από τη Θεατρική Σκηνή Πρέβεζας

         Με αφορμή τον αρχαιοελληνικό μύθο της οικογένειας των Ατρειδών (Ορέστεια) το έργο αναζητά την καταγωγή της βίας και του αίματος μέσα στο σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο του 21ου αιώνα.
     Περνούν από μπροστά μας τα μυθικά πρόσωπα της Ιφιγένειας, του Αγαμέμνονα, της Κλυταιμνήστρας, του Αίγισθου, της Κασσάνδρας, της Ηλέκτρας και του Ορέστη χωρίς τα φώτοσοπ της ιστορικής απόστασης, καθώς τα συναντάμε και σήμερα στην καθημερινότητά μας.
    Μια παράσταση με ωραία μουσική και ιδιαίτερα προσεγμένη σκηνογραφία............

Αμφιλοχία: Αναμένοντας τους τουρίστες πνίγεται..… στα σαπουνόνερα

Καθημερινό φαινόμενο η ρήψη σαπουνόνερων στους πεζοδρόμους της Αμφιλοχίας από κατοίκους οι οποίοι φαίνεται να έχουν χάσει κάθε αίσθηση σεβασμού. Η ρήψη σαπουνιών και χημικών ουσιών  είναι απαγορευτική και αποτελεί παράβαση, η οποία υπόκειται σε επιβολή προστίμου, γεγονός που δε φαίνεται όμως να τους τρομάζει....

Από Αγρινιώτισσα, που είχε εξοχικό στα Παλιάμπελα έκλεψαν τα 245.000 ευρώ

        Οι άγνωστοι δράστες που μέχρι στιγμής αναζητούνται, εισήλθαν στην οικία της 60χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 245.000 που ήταν σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της σε ένα απλό σακβουαγιάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 60χρονη κατάγεται από το Αγρίνιο, είναι μόνιμος κάτοικος Αττικής και περιστασιακά επισκέπτεται το εξοχικό της στα Παλιάμπελα (στη Ρούγα, περιοχή Βαρκό). 

        Η επίσημη καταγγελία για την κλοπή των 245.000 ευρώ έφτασε στο Α.Τ Βόνιτσας τις βραδινές ώρες τις 27ης Ιουλίου 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή σημειώθηκε μεταξύ 26-7 και 27-7/2015, διάστημα στο οποίο το θύμα απουσίαζε από το εξοχικό του, που βρίσκεται στα Παλιάμπελα Βόνιτσας........

Λευκάδα: Τροχαίο με εγκατάλειψη τραυματία

       Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του πρωινές ώρες χθες  πεζή 50χρονη γυναίκα στην περιοχή πίσω από το γήπεδο της Λευκάδας και ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο έδαφος τραυματισμένη ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
       Η γυναίκα μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά αλλά, ευτυχώς, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή της όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το μόνο που πρόλαβε να δει η άτυχη γυναίκα ήταν ότι το αυτοκίνητο ήταν χρώματος κόκκινου με πινακίδες… ΕΥΑ…

Ναύπακτος: Μεθυσμένος «τσάκισε» την μάνα του στο ξύλο και την έστειλε στο νοσοκομείο

        Ένας 45χρονος ξυλοκόπησε βάναυσα την ηλικιωμένη μητέρα του σε χωριό της Ναυπακτίας και το «πλήρωσε» με βαριά ποινή φυλάκισης. Ο γιος εμφανίστηκε μεθυσμένος στο σπίτι του αδελφού του στην τοπική κοινότητα Δάφνης, με την οικογένεια του οποίου κατοικεί η 75χρονη μητέρα τους.
       Αφού καυγάδισαν λόγω των οικογενειακών διαφορών που έχουν, ο 45χρονος άρχισε να χτυπάει αλύπητα την ηλικιωμένη γυναίκα που σωριάστηκε αιμόφυρτη στο έδαφος...........

ΦΩΤΟ ΗΜΕΡΑΣ: Πασέληνος στο Μύτικα! (Βάσω Παππά)

      Το ολόγιομο φεγγάρι αστράφτει πάνω στα ήρεμα νερά της θάλασσας του Μύτικα….
   Και η φωτογράφος Βάσω Παππά συμπληρώνει: ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ.. ΦΕΓΓΑΡΙ ΙΟΥΛΙΟΥ….

Σκακιστική γιορτή χθες στην παραλία της Βόνιτσας





     

     Πλήθος σκακιστών (120 Σκακιστές από τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας και Λευκάδος και στήθηκαν 60 (!!!) τραπέζια) και ακόμα περισσότεροι θεατές συγκεντρώθηκαν χθες στην παραλία της Βόνιτσας, Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, για την Σκακιστική ημέρα  που διοργάνωσαν ο σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
      Ήταν μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με επίκεντρο τη σκακιστική γιορτή. Οι παίκτες και το πλήθος των θεατών απόλαυσαν το σκάκι και σε αυτό συντέλεσε τόσο η επιλογή ενός ανοιχτού χώρου στην παραλία της πόλης, όσο και η άψογη διοργάνωση του συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων.......

Μαγική μουσική βραδιά με τον Βασίλη Λέκκα και το Γεράσιμο Ανδρεάτο στην Βόνιτσα



        Υπέροχη ήταν συναυλία του Βασίλη Λέκκα και του Γεράσιμου Ανδρεάτου που πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, στο νησάκι ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ, με θέα την πανέμορφη Βόνιτσα και επιφύλαξε μια μοναδική βραδιά σε όσους παρευρέθηκαν, μια βραδιά που ανήκε μόνο στη μουσική.
     Πρώτα τα μικρά παιδάκια του ΚΔΑΠ Βόνιτσας που ερμήνευσαν τραγούδια από το Άξιον Εστί του Οδυσσέα Ελύτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συγκίνησαν και μάγεψαν τους παρευρισκομένους!
     Δείτε το Βίντεο που τράβηξε ο γιατρός Απόστολος Δήμου, όπου τα παιδάκια του ΚΔΑΠ, τραγουδάνε το «Ανοίγω το στόμα μου» του Μίκη Θεοδωράκη. Είναι λίγα, φτωχά τα λόγια για αυτό το αριστούργημα:

Ανοίγω το στόμα μου
Ανοίγω το στόμα μου κι αναγαλλιάζει το πέλαγος
και παίρνει τα λόγια μου στις σκοτεινές του τις σπηλιές
και στις φώκιες τις μικρές τα ψιθυρίζει
τις νύχτες που κλαιν των ανθρώπων τα βάσανα....

ΒΙΝΤΕΟ
          Το ΚΔΑΠ Βόνιτσας έγραψε στη σελίδα του: «Τι να πει κανείς για τη χθεσινή βραδιά... 
    'Οταν ο γονιός αγκαλιάζει σφιχτά το παιδί του και του λέει μπράβο, όταν το ίδιο το παιδί τραγουδά με πάθος "μη λησμονάτε τη χώρα μου" και ξέρεις ότι ακόμη και να μην καταλαβαίνει τα πάντα, έχει ακούσει και ζήσει πράγματα που θα τα θυμάται για μια ζωή.... 
     Όταν αυτά, που μήνες τώρα προσπαθείς να "περάσεις" στα παιδιά, τα βλεπεις να έρχονται όλα μπροστά σου μέσα από μια μελωδία, ένα στίχο, ένα παιδικό χαμόγελο και μία ένταση φωνής και ψυχής, τότε τι να πεις για τη χθεσινή βραδιά... 
    Τιμή μας που τραγουδήσαμε μαζί με τους δύο αυτούς μεγάλους καλλιτέχνες τον Βασίλη Λέκκα και Γεράσιμο Ανδρεάτο…»..........


ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πανσέληνος στο Θύρρειο με θεατρική Παράσταση

       Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Θυρρειωτών γιορτάζει την Πανσέληνο, την Παρασκευή, 31η Ιουλίου 2015, με θεατρική παράσταση, με ομιλία της Βασιλικής Τσαντήλα Δρ. Αρχαιολόγος και με βραβεύσεις αριστούχων μαθητών, κάτω απο το φεγγάρι, στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου στις 9:30 μ.μ. στο Θύρρειο (Ακτίου-Βόνιτσας).....

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πανσέληνος στην Πάλαιρο με Συναυλία με την Νίκη Κοντοσώρου και τον Βασίλη Κονίδα

Πανσέληνος στην Πάλαιρο
Συναυλία 
ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΙΔΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, 9 μ.μ.

    Η Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας διοργανώνει, στην Πάλαιρο, συναυλία υπό το σεληνόφως, με την Νίκη Κοντοσώρου και τον Βασίλη Κονίδα. 
      Ελάτε να απολαύσετε τις ομορφότερες μουσικές μελωδίες, με φόντο την τελευταία Πανσέληνο του Ιουλίου.

Κινητοποίηση του λιμενικού για άμεση διακομιδή 87χρονης ασθενούς από τον Κάλαμο στον Μύτικα

       Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες (Πέμπτη), από το λιμάνι της Επισκοπής ν. Καλάμου, στο λιμάνι Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. 87χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

http://www.agriniotimes.gr/

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Με επιτυχία η εκδήλωση της Μεδεών Κατούνας (φωτο)




         Στα πλαίσια της νέας δυναμικής εκκίνησης της ομάδας, με ανάληψη καθηκόντων προέδρου από τον κ. Θεόδωρο Πανέτα, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη συγκέντρωση του Α.Μ.Σ. Μεδεών στην Κατούνα Ξηρομέρου.
       Σε μια πραγματικά όμορφη βραδιά στην πλατεία της κωμόπολης, με παρουσία πλήθους παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών, πρώην προέδρων, προπονητών, διοικητικού συμβουλίου, και πολλών φίλων της ομάδας, απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες σε παλαιούς ποδοσφαιριστές, προέδρους, προπονητές και παράγοντες, οι οποίοι με την συμβολή τους έως σήμερα, κράτησαν ζωντανή και περήφανη την ομάδα σε δύσκολους καιρούς......

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Αύγουστος 2015 του πολιτιστικού συλλόγου Αγραμπελιωτών

Κάθε Αύγουστο ο Σύλλογος του χωριού μας διοργάνωνε χορό στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με τη συμμετοχή όλων των συγχωριανών μας και φίλων του Συλλόγου. Ένα γλέντι που ένωνε τους ηλικιωμένους του χωριού με τα παιδιά τους και τους συγγενείς τους που δεν μένουν μόνιμα στο χωριό.
Κάθε χρονιά παρά τις όποιες δύσκολες καταστάσεις, κόντρα στον καιρό, ο χορός ήταν ένα από τα δρώμενα που ευχαριστούσαν τους κατοίκους και έφερναν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ενισχύοντας το αίσθημα της επικοινωνίας και της συντροφικότητας.....

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αντώνη Βασιλείου με τίτλο «Το Αρβανιτοβλάχικο (Καραγκούνικο) γλωσσικό ιδίωμα της Ακαρνανίας: Φωνολογική, λεξιλογική και μορφο-συντακτική περιγραφή».

         Αντικείμενο του βιβλίου αυτού αποτελεί η περιγραφή και ανάλυση του Βλάχικου (Καραγκούνικου) γλωσσικού ιδιώματος της Ακαρνανίας. Η συγκεκριμένη μελέτη εστιάζει κυρίως στον φωνολογικό, στον λεξιλογικό και στον μορφο-συντακτικό τομέα του παραπάνω ιδιώματος.
      Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη και σε γενικές γραμμές έχει την ακόλουθη δομή: Στο πρώτο μέρος δίνεται μια σύντομη ιστορική εισαγωγή σχετικά με τη Βλάχικη γλώσσα και την ένταξή της στην ευρύτερη ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών. Περιέχονται στοιχεία για τη γλώσσα αυτή, όπως καταγωγή, ταξινομία, διάλεκτοι κ.λπ. Εξετάζεται επίσης η παρουσία της Βλάχικης στον Βαλκανικό χώρο με έμφαση στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Ακαρνανία. Ακόμη δίνονται στοιχεία για τις βασικές διαφορές των διάφορων Βλάχικων ιδιωμάτων μεταξύ τους (βόρεια και νότια) με ιδιαίτερη έμφαση στις διαφοροποιήσεις που παρουσιάζει το Βλάχικο ιδίωμα της Ακαρνανίας από τα άλλα ιδιώματα της ίδιας γλώσσας.
       Στο δεύτερο μέρος -το οποίο περιλαμβάνει δεκατέσσερα κεφάλαια- περιγράφεται αναλυτικά το Βλάχικο ιδίωμα της Ακαρνανίας, όπως αυτό διασώζεται σήμερα, τόσο από φωνολογική, όσο και από μορφολογική και συντακτική σκοπιά. Για την περιγραφή αυτή στηριχτήκαμε σε ανάλογες επιστημονικές εργασίες εγνωσμένου κύρους τόσο από την ελληνική όσο και από τη διεθνή βιβλιογραφία............

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού: ΤΡΙΗΜΕΡΟ CAMP TAEKWONDO ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ




ΤΡΙΗΜΕΡΟ CAMP TAEKWONDO ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΤΙΣ 24-25 ΚΑΙ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

      Με επιτυχία ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού διοργάνωσε στις 24 έως 26 Ιουλίου τριήμερο CAMP TAEKWONDO στο οποίο κλήθηκαν και συμμετείχαν αθλητές από τους συλλόγους: ΑΣ ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, ΑΣ JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και φυσικά αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.
       Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αστακού καθώς και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και πραγματοποιούνταν πρωί και απόγευμα..........

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


........................................


Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των Nouvelle Vague στην Πρέβεζα

       H διάσημη παρισινή μπάντα των ΝΟUVELLE VAGUE θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική συναυλία στην ηπειρωτική Ελλάδα, στις 15 Αυγούστου, στην Πρέβεζα. Ο αρχαιολογικός χώρος του μνημείου του Οκταβιανού Αυγούστου, στην Αρχαία Νικόπολη, στην Πρέβεζα, θα ανοίξει για δεύτερη φορά, μετά την εξαιρετικά πετυχημένη περσινή εμφάνιση του Wim Mertens, για να φιλοξενήσει φέτος τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00 ενώ θα προηγηθεί ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο.....

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 2 οδηγών που προσλήφθηκαν για πυροπροστασία από το Δήμο Ξηρομέρου

Διαβάστε την απόφαση του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερ.Γαλούνη:
θΕΜΑ: «Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. δίμηνης διάρκειας ».

ΑΠΟΦΑΣΗ
124/2015
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

Έχοντας υπ’ όψη:
1. Την απόφαση αριθ. 100/27.07.2015 του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με
την οποία διαπιστώνεται η αναγκαιότητα πρόσληψης του προσωπικού.
2. την αριθ. πρωτ. 85965/9163/21.07.2015 Απόφαση έγκρισης της ανωτέρω αναφερόμενης απόφασης από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.....

Τέσσερις (4) μεγάλοι τόνοι ψαρεύτηκαν στον Αστακό





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης 

      Θέμα συζήτησης για ακόμα μία φορά, ο Αστακός, αφού μετά το ψάρεμα του ξιφία μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 360 κιλών, χθες ψαρεύτηκαν τέσσερις (4) μεγάλοι τόνοι και κοσμούν το ιχθυοπωλείο Παναγιώτη Πάσχου, στο κέντρο της πόλης. 
           Ο Φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης μας γράφει:     «Ήταν να μη γίνει η αρχή.. Μπορεί τουρισμό να έχουμε....... άστα να πάνε, αλλά μας επισκέπτονται άλλου είδους τουρίστες,  οι οποίοι τελικά μένουν για πάντα εδώ (χωρίς βέβαια τη θέληση τους). 
      Μετά την ανεπανάληπτη ψαριά του Στέφανου Λύσσαρη πριν λίγες μέρες με τον περίπου 360 κιλών ξιφία, στο ψαράδικο του Παναγιώτη Πάσχου εκτίθενται από χθες 4 μεγάλοι Τόνοι.............

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Για τη μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Πρέβεζα

ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Η μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Πρέβεζα πάει για sold out 

Βόνιτσα: Στο καφέ Εν πλω, παραλία Βόνιτσας

Πρέβεζα: Δημοτική Αγορά (Πνευματικό Κέντρο), βιβλιοπωλείο NEW STAND στην κεντρική αγορά, ψιλικά-τσιγάρα ΚΕΝΤΡΙΚΟ της Γεωργίας Τζάλλα στο Φόρο, EXPRESS MARKET της  Στέλλας Τσόγκα στον Υδατόπυργο.
Λούρος: Πρακτορείο εφημερίδων- ΠΡΟΠΟ του Κώστα Λιόλιου

Καναλάκι: Βιβλιοπωλείο -πρακτορείο εφημερίδων του Γιώργου Χρήστου, στην κεντρική πλατεία...........

Έκλεψαν 240.000 ευρώ από σπίτι στα Παλιάμπελα

     Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας ενεργείται έρευνα για την εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής  240.000 ευρώ από κατοικία στα Παλιάμπελα της Βόνιτσας η οποία συνέβη προ ολίγων ημερών.
      Η έρευνα γίνεται μετά από την καταγγελία της παθούσης, μιας γυναίκας από τα Παλιάμπελα που εργάζεται στην Αθήνα και η οποία  προφανώς λόγω των…capital controls και επηρεασμένη από την κινδυνολογία για τις τράπεζες  είχε τα χρήματα φυλαγμένα στο σπίτι της............

Ο Χρήστος Ζήντρος με «Αγάπη» για το Αγράμπελο (ΦΩΤΟ)

     


Ο Χρήστος Ζήντρος επισκέφτηκε το Αγράμπελο Ξηρομέρου για τις καλοκαιρινές διακοπές και κατέγραψε με το φακό του όμορφες εικόνες από το χωριό….
      Μέσα από τις φωτογραφίες ταξιδεύεις, ονειρεύεσαι, μαγεύεσαι, αναπολείς μνήμες και εικόνες του παρελθόντος και του σήμερα….
Foto: Ζήντρος.....

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Παπαδάτου Ξηρομέρου