Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Νέος γύρος αντιπαράθεσης στο Σύλλογο Βόνιτσας. Ο Γ. Μπρούμος αντεπιτίθεται!

  -Νέος γύρος αντιπαράθεσης άνοιξε στο Σύλλογο εν Αθήναις Βονιτσάνων, λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσίευση διαμαρτυριών για παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία. 
  -Ο Γιώργος Μπρούμος από τους εκλεγμένους στο νέο Διοικητικό συμβούλιο, έλυσε τη σιωπή του, σήμερα το πρωί και με δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στράφηκε εναντίον όσων δυναμιτίζουν το κλίμα γράφοντας: «Ότι όποιος επιθυμεί ακύρωση εκλογών να καταθέσει τα επίσημα στοιχεία στο Πρωτοδικείο μαζί με αίτηση ακύρωσης και ότι θα υπάρξει σύντομα επίσημη ανακοίνωση από το νέο Δ.Σ.». 
  -Παράλληλα, όμως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου, αφού μετά την παραίτηση του νεοκλεγέντα Νίκου Μπαίλη, σήμερα ανακοίνωσε την παραίτησή του και ο πρώτος αναπληρωματικός Απόστολος Καράμπαλης.   
   -Την ίδια στιγμή η συγγραφέας Χριστίνα Κυριακοπούλου στέλνει μήνυμα για ενότητα και σοβαρότητα τονίζοντας: «Προχωρείστε ενωμένοι, παραμερίζοντας τις διαφορές σας για το καλό της πόλης μας».
Αναλυτικά: 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΟΥΜΟΣ: 
     Αγαπητοί συμπατριώτες σχετικά με το θέμα των πρόσφατων εκλογών στο Σύλλογο των εν Αθήναις Βονιτσάνων, σας πληροφορώ ότι θα υπάρξει σύντομα επίσημη ανακοίνωση από το νέο Δ.Σ. 
    Ως τότε οφείλω να σας αναφέρω ότι όποιος επιθυμεί ακύρωση εκλογών να καταθέσει τα επίσημα στοιχεία στο Πρωτοδικείο μαζί με αίτηση ακύρωσης. Για τη λάσπη σχετικά με κλίκες, κλικοκρατίες, πολιτικά κόμματα, μαγαζάκια και ειδικά τις παρατυπίες κατά τις εκλογές, επισημαίνω ότι για 2 ώρες ήμουν αμίλητος απλά κάποια στιγμή που δεχόμασταν απειλές ξέσπασα και ζητώ συγνώμη που φώναξα δυνατά, όμως αυτά που είπα είναι αλήθεια. Δηλαδή ότι κι εμένα με έχουν αποκαλέσει ψεύτη με δυνατή φωνή, ότι θα μου κάνουν μήνυση, ότι προξενώ εμετό και με σιχαίνονται, μου χτύπησαν το χέρι στο τραπέζι ενώ μιλούσα κ.λ.π τόσο σε συνεδριάσεις Δ.Σ. όσο και σε διαλόγους στο facebook..............

 
    Επίσης οι φωνές για το περιβόητο χαρτάκι και οι απειλές ότι η φωτογραφία του θα κάνει το γύρο του Internet, όπως και άλλα ευτράπελα άρχισαν από τη στιγμή που φαινόταν ότι έβγαινε μια εξάδα υποψηφίων που δεν ήταν αρεστή σε μερικούς. Ως τότε ήταν όλα τέλεια. Τέλος επισημαίνω ότι στην αίθουσα υπήρχε ένα κινητό σε τρίποδο που τραβούσε βίντεο. Ας προβάλλει αυτός που είχε το κινητό το βίντεο, να δει ο κόσμος τι πραγματικά έγινε.

Υ.Γ. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στο Σύλλογο και δεν εκλέχθηκαν, άλλος τρόπος για να γίνουν εκλογές είναι 2 μέλη ταμειακώς εντάξει να κάνουν αίτηση για Γενική Συνέλευση με θέμα τη διεξαγωγή εκλογών. Τόσο απλά.
Συγνώμη αν σας κούρασα Άγιες Μέρες.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ΄όλα.
................................

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ 1ου ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ: 
   Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ενημερώσω όπως όφειλα για το τυπικό των διαδικασιών, ότι παραιτούμαι από αναπληρωματικό μέλος μετά και την παραίτηση του Νίκου.
..................

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Κυριακοπούλου Χριστίνα: 
     Αγαπητοί μου Βονιτσάνοι. Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τα όσα συνέβησαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτά είναι ανεπίτρεπτα. 
    Όλοι αγαπάτε την πατρίδα σας και φαντάζομαι πως θέλετε το καλύτερο γι αυτή. Ποιός ο λόγος λοιπόν να λογομαχείτε και να βγάζετε προς τα έξω τον κακό εαυτό σας; 
    Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, λατρεύω τη Βόνιτσα και θέλω να την βλέπω ψηλά. Έγραψα δυο παραμύθια με θέμα την αγαπημένη μου πόλη κι έχω ετοιμάσει κι ένα ακόμα που αφορά στο κάστρο. 
    Θα σας το παραχωρήσω, αν φυσικά το θέλετε, όταν ξεπεράσετε τα μικροκομματικά σας. Γνώρισα προσωπικά τον κ. Δ. Χόρτη, την κα Ράνια Μερισιώτη τον κ. Φ. Μερισιώτη, τον κ. Γ. Μπρούμο, τον κ. Γ. Μπελεσιώτη και σχημάτισα τις καλύτερες απόψεις γι αυτούς. 
    Ας μην αφήσουμε τη μισαλλοδοξία και τους μικροεγωισμούς να αμαυρώσουν τον παραγωγικό ρόλο του συλλόγου. Προχωρείστε ενωμένοι, παραμερίζοντας τις διαφορές σας για το καλό της πόλης μας. Μην παραδειγματίζεστε από τους πολιτικούς αλλά παραδειγματίστε τους. 
    Αναγνωρίσατε στον καθένα την ελευθερία των πολιτικών του ιδεών και των θρησκευτκών του πεπειθήσεων. Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρετε αγωνιζόμενοι για το κοινό καλό. Και ανεχθείτε τυχόν ελαττώματα των άλλων όπως ανέχονται κι αυτοί τα δικά σας. 
       Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση και λυπάμαι αν σας κούρασα. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω τη χαρά να γράψω ένα ακόμα παραμύθι για τούτη την τραγελαφική κατάσταση, που θα έχει ένα όμορφο τέλος. Σας χαιρετώ με αγάπη κι εκτίμηση και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα.
.....................

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: 





3 σχόλια:

  1. Και ολο το οικονομικο χρεος να μας χαρισουν οι δανειστες ,
    δεν προκειται - ισως - ποτε , να ξεχρεωσουμε και να ξεχρεωθουμε ως κοινωνια !
    εκτος , κι' αν ο καθενας μας ξεχωριστα , κανει την δικη του στροφη , προς το καλυτερο !
    και ολοι μας γνωριζουμε , τι ειναι το καλο και τι ειναι το καλυτερο , το πολιτισμενο !
    Χρονια πολλα !
    καληνυχτα !










    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιό το επίδικο?... ποιό το ουσιαστικό διακύβευμα όλης αυτής της φασαρίας?...επι της ουσίας διαφορά στο πως θα λειτουργήσει ο σύλλογος δε φαίνεται...μόνο ερασιτεχνικές "συνδικαλιές" για το τίποτα. Κρίμα όλο αυτό να ακυρώσει το όποιο καλό μελλοντικό έργο του ιστορικού συλλόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να μη τζακώνωσαστε βαλτε εναν Κατουνιώτη προεδρο και ταμια εναν Ζαβαρτιανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο