Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

O Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία

         
       Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στην Αιτωλοακαρνανία, τελευταίο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας. 
      Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και με τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:.......

 
«H δική μου υποψηφιότητα έχει έναν συμβολισμό. Εγώ είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω τζάκια, δεν έχω μηχανισμούς. Αλλά κατάφερα να φτάσω ως εδώ και να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Το θεωρώ μεγάλη μου τιμή και πιστεύω πως αύριο θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, τέτοιο που πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους».
     Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Αγρίνιο, λέγοντας:
      «Αύριο κατέρχομαι στις εκλογές με πολύ μεγάλη αισιοδοξία και νομίζω ότι θα είμαι στον δεύτερο γύρο και όλα θα πάνε καλά. Δυστυχώς, αυτή η προεκλογική περίοδος για τη Νέα Δημοκρατία γίνεται σε μία χώρα που πηγαίνει σε πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Ο κ. Τσίπρας είναι προφανές ότι έχει χάσει τον έλεγχο και του κοινοβουλίου και του κόμματός του, αλλά κυρίως της εθνικής οικονομίας.{…} Είναι προφανές ότι μπροστά έχει ένα βουνό η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και για αυτό υπάρχουν τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με εμένα αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ σε οποιοδήποτε σχήμα». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο