Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο Θοδωρής Κοθρούλας και οι καλύτερες Κωνωπινιώτικες τυροπιτογεύσεις στο Περιστέρι!




          Αν βρεθείτε στο Περιστέρι είτε είστε αυτοκινούμενοι «στα πέριξ», συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε “Smiles” το CAFÉ – CREPERIE, του συμπατριώτη μας απο την Κωνωπίνα, Θοδωρή Κοθρούλα του Δημητρίου, με τις υπέροχες τυροπιτογεύσεις, ζύμες όνειρο, τυρόπιτες, λουκανικόπιτες, κασερόπιτες, σπανακόπιτες, πεϊνιρλί, ποικιλία από γευστικά, θρεπτικά σάντουιτς παρασκευασμένα με τα πιο αγνά υλικά κλπ. 
        Πρόκειται για ένα μαγαζί που ζει στη γειτονιά και έχει ήδη, τη δικιά του πετυχημένη πορεία.
        Στα συν του καταστήματος είναι οι υπέροχοι καφέδες του Θοδωρή και της Ζωής με τα καλύτερα χαρμάνια καφέ της Αθήνας και οι ολόφρεσκοι χυμοί φρούτων. Ο Θοδωρής και η Ζωή, πάντα χαμογελαστοί θα σας εξυπηρετήσουν προσφέροντάς σας υπέροχα εδέσματα, καφέ, κλπ, με γεύσεις ονειρεμένες........



    Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Τζών Κένεντυ 7, έναντι της Αγίας Τριάδας και πλησίον του γηπέδου ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Περιστερίου. Τα τηλέφωνά του είναι: 210 5980135 και 210 5980886.

        Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου εύχεται στο Θοδωρή, που είναι μέλος του Συλλόγου μας από μικρό παιδί, συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενά του, αλλά και στη Ζωή, κάθε επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα και προτρέπει όλους τους Κωνωπινιώτες αλλά και τους Ξηρομερίτες, και ιδιαίτερα όσους διαμένουν κοντά στη περιοχή, να επισκέπτονται το κατάστημα ενισχύοντας την προσπάθεια των νέων παιδιών, γιατί το αξίζουν !















FOTO: Facebook konopina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο