Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Στηρίζει τον Προπονητή Γιώργο Λιότσο η Μεδεών Κατούνας

         Με στόχο να πάει πολύ ψηλά φέτος  ξεκίνησε η Μεδεών Κατούνας, όμως οκτώ αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. 
       Η ομάδα της Κατούνας αγκομαχώντας έχει πετύχει 3 νίκες και 4 ήττες και η διοίκηση της ομάδας εκφράζει την στήριξη της στον Προπονητή Γιώργο Λιότσο και έτσι του δίνεται η ευκαιρία να επαναφέρει την ομάδα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και αφετέρου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας  άμεσα....... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο «Όλα τα γκολ»:  
        Με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Μεδεών Κατούνας Θεόδωρος Πανέτας, γίνεται σαφές ότι η Διοίκηση της ομάδας στηρίζει τον προπονητή Γιώργο Λιότσο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
Ανακοίνωση Α.Μ.Σ. ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
Ο πρόεδρος της ομάδας επισημοποιεί την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Λιότσου.

Ο Πρόεδρος 
Πανέτας Θεόδωρος

4 σχόλια:

  1. ήδη η ομάδα της Κατούνας παρουσιάζεται σαν μια ομάδα με αρχή μέση τέλος. νομίζω οτι είναι ατυχής και ανούσια η δήλωση στήριξης στο Γιώργο Λιότσο . το πραγματικό πρόβλημα θα είναι αν ο Γιώργος Λιότσος πάψει να "στηρίζει" με την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και την κατάρτιση του την εγχώρια ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος τσακώθηκε με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Κατούνας.... Πρέπει ο Γιώργος και κάθε Γιώργος να σέβεται τους ποδοσφαριστές της Κατούνας που κράτησαν όρθια την Μεδεών σε δύσκολα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο κος ΛΙΟΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ[ΜΕΔΕΩΝ]ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΛΙΚΡΑΤΗ.
    ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΑΖΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο