Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Το Λεσίνι τιμά τον απόστολο Ανδρέα τον Πρωτόκλητο!

Το Λεσίνι τιμά τον Απόστολο Ανδρέα τον Πρωτόκλητο και υποδέχεται τα ιερά λείψανα του αγίου ενδόξου μεγαλομάρυρος Γεωργίου του τροπαιοφόρου και του αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Χαραλάμπους καθώς και τον Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά! Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής....


ΕΟΡΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ
Εν όψει της μεγάλης εορτής του αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου ενημερώνουμε τους ευσεβείς Χριστιανούς για τις ακόλουθες λατρευτικές εκδηλώσεις της ενορίας μας.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015
Ώρα 18:00 μ.μ. : Πανηγυρικός Εσπερινός Εορτής Αποστόλου Ανδρέα Πρωτοκλήτου μετ’ αρτοκλασίας.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015
Ώρα 07:00 π.μ. : Υποδοχή αποτμημάτων ιερών λειψάνων του αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και του αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος αγίου Χαραλάμπους, τα οποία θα τεθούν προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών.

Ώρα 07:30 π.μ. : Πανηγυρικός Όρθρος της Εορτής και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑ, ο οποίος θα κηρύξει και το Θείο Λόγο.

Ώρα 10:00 π.μ. : Λιτανεία στους κεντρικούς δρόμους του Λεσινίου της ιστορικής ιερής εικόνας των Εισοδίων Θεοτόκου του  βυζαντινού ναού της ενορίας μας, της ιερής εικόνας του αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου καθώς και των ιερών λειψάνων του αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και του αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Χαραλάμπους.

Ώρα 11:30 π. μ. :  Αναχώρηση ιερών λειψάνων.



Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο