Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Άγρια επίθεση σε νοσηλευτή στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγρινίου

                                   
Την επίθεση συνοδού νεαρής ασθενούς  στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου του Αγρινίου δέχτηκε χθες το πρωί νοσηλευτής του Γ.Ν. Αγρινίου.
Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Νοσηλευτών Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει το περιστατικό και αναδεικνύει τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας που υπάρχει ειδικά τις νυχτερινές ώρες στα ΤΕΠ , ζητώντας ασφάλεια και περιφρούρηση, αφού δεν είναι η πρώτη φόρα που στο συγκεκριμένο τμήμα καταγράφεται  επίθεση σε βάρους του προσωπικού του νοσοκομείου......

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει την επίθεση σε συνάδελφό μας νοσηλευτή από συνοδό νοσηλευόμενης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 στο Νοσοκομείο Αγρινίου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη και αναίτια επίθεση αυτή εις βάρος του συναδέλφου μας και εφιστούμε την προσοχή για μια φορά ακόμη στη Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας.
Συγκεκριμένα, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν, οι νοσηλευτές έρχονται καθημερινά σε επαφή με κάθε περιθωριακό άτομο που επισκέπτεται για διαφόρους λόγους το νοσοκομείο. Ειδικά στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, όπου η πλειοψηφία των νοσηλευτών είναι γυναίκες στις απογευματινές και νυχτερινές βάρδιες, η επικινδυνότητα αυξάνεται. Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο να χρειαζόμαστε ασφάλεια και περιφρούρηση για να κάνουμε το αυτονόητο (την εργασία μας).
Λόγω ότι τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν ολοένα και συχνότερα τα τελευταία χρόνια, καλούμε τη Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου να μεριμνήσει, ώστε να αυξηθεί το προσωπικό ασφαλείας, ειδικά στο ευαίσθητο και επικίνδυνο για τους νοσηλευτές Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, σε 24ωρη βάση.»


agriniopress

1 σχόλιο:

  1. ηταν παλαβος ο συνοδος >>???? για ποιο λογο βγηκε ο ανθρωπος απο τα ρουχα του ?? ... και οχι μονο . για ποιο λογο . ???? εγω ρωταω σαν απλος πολητης του αγρινιου ..... η βιτρινα δεν φτανει ... οταν κοβανε τις κορδελες επρεπε να γνωριζουν οτι αυτο το νοσοκομειο πρεπει να στελεχωθει και με το απαρετητο εργατικο δυναμικο .... λυπαμε για τους εργαζωμενους αλλα επανω σε αυτους ξεσπαει ο κοσμος . αδικα παντα ....αλλα με ολο το δικαιο που τους πνίγει .το θεμα υγειας στην ε΄λαδα μετα μνημονίων καλα κρατεί εμεις ποσο θα κρατήσουμε ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο