Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε μέσα στο Ανατόλια ο Αίολος Αστακού (74-78)!

Β' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής (Βορράς)

          Δυσκολεύτηκε παραπάνω ο Αίολος Αστακού αυτή την φορά, αλλά πήρε το αποτέλεσμα με 74-78 επί του Ανατόλια και αυτό είναι που μετρά στο τέλος της ημέρας. 
    Η ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού, κατάφερε σε μία επικίνδυνη έξοδο να αναδειχθεί και πάλι νικήτρια, συνεχίζοντας να διατηρεί το απόλυτο των νικών σε επτά αγώνες που έχει δώσει...........



     Αυτή την φορά, το «θρίλερ» πήγε στην Ευκαρπία, η οποία με το 77-76 επί του Αγρινίου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Το ματς ήταν αμφίρροπο σε όλη του διάρκεια, με τους παίκτες του Παναγιώτη Αμοιρίδη να στέκονται στο τέλος πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν και πάλι ανοδική πορεία στο βαθμολογικό πίνακα, μην αφήνοντας να χάσουν κι άλλο την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις.
       Ανάλογο φινάλε δεν είχαμε, πάντως, στο Λαγκαδά όπου ο τοπικός Ερμής επικράτησε με 72-58 του Αργοναύτη. Η ήττα στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, φαίνεται να πείσμωσε το συγκρότημα του Αγγέλη που έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μέρος, προηγούμενο με 41-30 στο ημίχρονο. Η διαφορά αυξήθηκε στο +15 με την πάροδο 30 λεπτών, κι εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα.

Τα αποτελέσματα:
Πολύγυρος-Πιερικός Αρχέλαος 94-90
Ανατόλια-Αίολος Αστακού 74-78
Ευκαρπία-Αγρίνιο 77-76
Ερμής Λαγκαδά-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης 72-58
ΑΕΛ-Τιτάνες Παλαμά
Ιωνικός Ιωνίας-Άργος Ορεστικό 78-71
Καστοριά-ΓΣΛ 1928 52-68

http://www.basketblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο