Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλη νίκη με 1-5 για τον Αλυζιακό Μύτικα στη Χρυσοβίτσα


 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

   Με νίκη 1-5 μέσα στο γήπεδο της Χρυσοβίτσας έφυγε ο Αλυζιακός. Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και από τις δύο ομάδες και στο 26' λεπτό του αγώνα η Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ πέτυχε το πρώτο γκολ με τον Ρουσάϊ Βασίλη. 
    Αν και ο Αλυζιακος σαν ομάδα ήταν πολύ καλύτερη εντούτοις ο τερματοφυλακας τής Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ κράτησε ανεπαφο το τέρμα του μέχρι το 42' λεπτό όπου η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε 1 - 1. 
        Το γκολ το πέτυχε ο Λυγκώνης Νικόλαος το Νο 4. Στο Β 'ημίχρονο ο Αλυζιακος διπλασιασε τα γκολ στο 51' λεπτό ξανά με τον Λυγκωνη Νικόλαο, το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Γεωργαλής Β. στο 54', το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Αποστολάκης Σ. στο 73' και το πέμπτο και τελευταίο γκολ πέτυχε ο Παπαναστάσης Σ. στο 88' λεπτό του αγώνα.....

 
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ : 1 - 5 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :Καζανας και βοηθοί: Βαινας και Κασβικης. Νοσηλευτης :Κακαρελης Γιώργος. 

Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ: Γαντζουδης Τ, Ζορμπας Σ, Νακας Α, Ζορμπας Χ, Χαντζης Γ, Δράκος Δ, Ζορμπας Σ, Ζορμπας Η, Ρουσαι Βασίλης, Μπλαχουρης Κ. 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Στραγαλης Σ, Καρελακης Ο, Γκολιας Π. 

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ Α. Ο ΜΥΤΙΚΑ :Προδρομιτης Ο, Κατσαουνης Σ, Παπανικος, Λυγκωνης Ν, Αποστολάκης Σ, Σκαρογιαννης Δ, Γεωργαλης Β, Κατσαουνης Δ, Ζαρκαδουλας Β Μπουλιερης, Σκαρογιαννης Γ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Παβελης, Παπαναστασης, Καραγιωργος, Σακουφακης, Μουρελας Π.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο