Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ!!

          Ποιό Champions League, σουίτες, εξέδρες, μαξιλαράκια και βλακείες;!! Εδώ κύριοι! Γήπεδο Κατούνας (ανήκει στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας!), οι θεατές για να ξεκουραστούν χρησιμοποιούν καθίσματα από πέτρες….

       Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των Κατοίκων της Κατούνας, σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του χωριού καθότι το γήπεδο... θυμίζει χωράφι και είναι επικίνδυνο για αθλητές και κοινό….
Τ΄ ακούει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας;.....




26 σχόλια:

  1. Γιατι αναφερεσαι μονο σε αυτο το γηπεδο τ αλλα εχουν κερκιδες??????γιατι η αναφορα μονο για την κατουνα και οχι γενικα στην περιοχη να ακουσει ο δημος ακτιου αλλα να ακουσεις και συ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προηγούμενα χρόνια, φτιάχτηκαν τα γήπεδα ΠΑΛΑΙΡΟΥ και ΒΟΝΙΤΣΑΣ και διαθέτουν πέταλο, προβολείς και χλοοτάπητα.
    Την ίδια εποχή και μέχρι τώρα το Γήπεδο της ΚΑΤΟΥΝΑΣ, παραμένει με χωμάτινο αγωνιστικό χώρο, χωρίς κερκίδες, σε εγκατάλειψη!!
    Γιατί; Αποπαίδι του Δήμου είναι η Κατούνα; Ως πότε……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκεί ο επισκέπτης στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας να κάνει μία βόλτα στην περιοχή για να καταλάβει το αυτονόητο. Θα δει ότι η Βόνιτσα απέκτησε γήπεδο ποδοσφαίρου με εξέδρες και νυχτερινούς φωτισμούς, γήπεδο μπάσκετ, πεζοδρόμια με ωραία πλακάκια και φωτισμούς, όμορφες πλατείες με πράσινο, παιδικές χαρές και γενικά κάθε είδους φροντίδα από τον Δήμο.
    Στην Κατούνα φαίνεται ότι τους πιάνει ζάλη, αυτά τα χρόνια, τους εκπροσώπους του δήμου (είμαστε και ψηλά ρε γαμώτο!) και έδωσαν λεφτά με το τσιγκέλι ή δεν έδωσαν τίποτα. Ανύπαρκτοι δρόμοι, άθλιο γήπεδο, καμία μέριμνα για τους νέους που είναι το μέλλον του τόπου μας.
    Επιτέλους, πρέπει να αντιληφθούν όλοι, ότι εμείς οι Κατουνιώτες δεν είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού, αλλά δικαιούμαστε μια αξιοπρεπή και ίση μεταχείριση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο συμβουλιο που έγινε στην κατουνα ο Σωζος μας είπε οτι θα γίνει το γήπεδο εφόσον η ομάδα μας ανέβει κατηγορία. Σε ποιους απευθυνθυκε ο κύριος κατάλαβε ; δεν σας παρακαλάμε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κύριε. Πάρτε το χαμπάρι πια. Δεν σας υπολογιζουμε . Είμαστε ολη η μεδεωνα μαζι απεναντι σας. Εξαιρούνται τα τρια τσιρακια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Εδώ και δυο μήνες μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θόδωρο Πανέτα, ξεκίνησαν τις προσπάθειες για το μεγάλωμα της τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου της ιστορικής Μεδεών. Όραμά τους η Μεδεών να φθάσει ψηλά, με στόχο να αποκτήσει ξανά ζωή η περιοχή αλλά και να δοθεί η δυνατότητα σε νέα παιδιά να πυκνώσουν τις τάξεις της τοπικής ομάδας και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
    Όμως οι εγκαταστάσεις είναι τριτοκοσμικές αφού το γήπεδο δεν μπόρεσε να ανακαινιστεί, και να αναβαθμιστεί. ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ. Σίγουρα πρέπει όλοι οι φορείς που εμπλέκονται να κάτσουν κάτω και να βρουν μία λύση... Όχι αύριο... ΣΗΜΕΡΑ!
    Όλα αυτά στην Κατούνα του 2015!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απλα η κατουνα δεν ειχε ποτε κοσμο που να ενδιαφερετε για το μελλον του χωριου μας! εχει ομορφιες η κατουνα αλλα ειναι ανεκμεταλευτες, μπορει να κρατησει τους νεους της αλλα δεν το κανει!οσον αφορα για το γηπεδο δεν προκειτε ποτε να το δουμε..... ειναι πολλα τα λεφτα αρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μόνη ομάδα του ξηρομερου που αγωνίζεται ατο Α τοπικό εχει αναγκαστεί λόγω γηπέδου να ξενιτευτεί στο αγρινιο. Οχι τίποτα άλλο αργούν και οι επόμενες εκλογες να ακούσουμε έστω μια υπόσχεση να γλυκάνει το αυτάκι μας. Τοπική αυτοδιοίκηση επιεικώς απούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ Λάκιας τι κάνει για το θέμα; Θυμάστε τι έλεγε για τη περίοδο Σολδάτου-Φερεντίνου;
    Θυμάστε τι σας έλεγε για τα σφαγεία ότι θα λειτουργήσει μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα;
    Ρωτήστε το κ Αποστολάκη Παντελή πόσα χρήματα έδωσε με απευθείας αναθέσεις για το γήπεδο της Βόνιτσας;
    Απαράδεκτη κατάσταση. Δήμαρχε έχετε το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ipomoni, tha parakalane na valoun gazon kai de tha tous afinoume,tha akousoun ,tha doun ,kai de tha pisteyoun ,apo vdomada ,tha doun se selides se pion tazane kai den kanene ta locia tous praxis,KATOUNITES TOULAHISTON XESIKOTHITE CIA TO CIPEDO ,KANTETO MIA FORA ,TO EHOUME OLI ANAGI ,,,PANETAS THEODOROS ,ANONIME TOUALETES EHOUME KAI BORIS NA KIMITHIS ANETA VLAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mallon to xorto ftaii poy den exete balei gkol akoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΧΟΡΤΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΑΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το γήπεδο θέλει ΕΣΠΑ και βοήθεια απο το Σαλμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα βαλουμε γκολ πολλα απο εδω και περα τωρα που φυγανε κατι παλτα και παιζουμε επιτελους μπαλα γιατι μας ειχε παρει ο υπνος απο τους παιχταραδες της βονιτσας σας τους χαριζουμε εδω παιζουμε με παθος με ψυχη για την κατουνα οχι για τα λεφτα που σας κοροιδευουν και σας τα παιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΉΣΑΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φωνάξτε Κατουνιώτες διεκδικείστε πάρτε την ομάδα στα χέρια σας, όπως παλιότερα και πήγαινε μια χαρά, αυτό το γήπεδο το φτιάξαμε όλοι με τα τρακτέρ που κουβαλάγαμε άμμο από τη λίμνη, τα παιδιά τότε δεν είχαν πρόβλημα από χόρτο αρκεί να είχαν ένα γήπεδο να παίζουν.
    Αφήστε τις βλακείες και κοιτάξτε να πάρετε κάνα βαθμό γιατί μας έχετε κάνει ρεζίλι με τις δηλώσεις των καφενείων. η μπάλα παίζεται στα γήπεδα όχι στα καφενεία. Μην χρησιμοποιείται την ομάδα σαν αντιπολίτευση στο Δήμο κακό κάνει αυτό. Ενωθείτε γύρω από τον Πανέτα πριν φύγει και μείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΓΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΓΟΥΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε πατε καλα ; ποιοι ειστε εσεις οι βονιτσανοι που θα μας πειτε αν δικαιουμαστε γηπεδο η οχι; αλλα καλα κανετε γιατι τα βοδια τα κατουνιωτικα σας περνουν απο κοντα και σας γλειφουν για να μην τα διωξετε απο τις θεσεις. ετσι μας γουσταρει και θελουμε και απαιτουμε και θα εχουμε γηπεδο για εμας ,τα παιδια μας και την υποληψη μας. η κατουνα ρεεεεεεεε ηταν παντα περηφανη και αρχοντισα και δεν θα την καταντησετε εσεις γυφτισα. αυτα στα χωρια σας γυφταιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΤΙ? ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟΝ 3:M.M. ΕΙΧΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Η ΑΛΛΙΩΣ NA ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οποτε τα δείτε τηλεφωνήστε πολιτικά ταξιματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11 kai 59 to deltio koutsikou kai paliociani einai vari ,crafei aek se ena simio, prokatelemene, crafoun A ethniki ,B ethniki , cama, kai oles tis ales ,ehis kai ehete prokatalipsi ,den edwses ena eyro prohtes sto cipedo esi,nai esi,tsabatsi tis dekaras,laspoloce anwnime, mipos tha itheles na ise vasikos ;ston aianta file ,,aderfia katouniotes to provlima tous einai mipos anevi i medewn katicoria sta heria ta dika mou ,na mi cini to cipedo horto sta heria ta dika mou ,,vlaka de boris na plirosis 1 eyro cia tin omada , mi katicoris tous alous ,,,TERMA O PROTHALAMOS TIS MEDEWN CIA PSIFOUS ,oso eco tha eimai eki de horate ,,,,,,,cia sou laki tapetseri cia sou 12 kai 1 iiiii 1 kai 12 kai sto filo ton trabala ,kai ston filo ton palatsa,,ton teleyteo ton heretao arcotera,,kai sto basiliadi, ton adipathia,,den iste poli mages , 5 10 tis okas iste, CIA SOU LAKI TAPETSERI ,, THA CINI THELETE DE THELETE TO CIPEDO, DE MAS PIRAXE I VONITSA I KAKI KATOUNA ADEDRASE ,,THA SAS TA CRAPSO ECO AKRIVOS SINHORIANI MOU KAI SINDIMOTES TOU DIMOU MEDEWNOS ,,OHI PRWEIN, NIN,MEDEWNAS, I KATOUNIOTIS ,DEN EIMAI KAI DE THA EIMA POTE AKTIOS ,XIROMERITIS NAI ,,,,,,,CIA SOU LAKI TAPETSERI,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ME TIS BRIOZES SOU KAI TIS DIZEZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Alt & Sift το γυρνάς σε ελληνικά κυρ Θόδωρε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο είστε ανίκανοι όλοι !!!!Ξεχάσατε κύριε Αποστολάκη που προεκλογικά υποσχεθήκατε ότι θα φτιάξετε το γήπεδο της Κατούνα?που είναι?Μόνο τη θάλασσα από το Λουτράκι δεν υποσχεθήκατε ότι θα μας φέρετε μαζί με τον στουπα !!Ένα συντριβάνι στη πλατεία του χωριού 4 μήνες και ακόμα έτσι .Δεν θεωρούνται έργα στουπα,προδρομητη Καρέλου καφριτσα το να σκουπιζετε τους δρόμους να κόβετε τα χορτάρια !!!έργο είναι το γήπεδο !!!!!αλλα τώρα που πιάσατε την καρέκλα κύριε στουπα δεν σας νοιάζει!!!τόσο αγώνα κάνατε γι αυτή αφού δεν τα καταφέρατε να την έχετε από την προηγούμενη παράταξη κάνατε ότι μπορούσατε να την αποκτήσετε με αυτή !!!Αλλά ο λαός κρίνει και αποφασίζει για όλους σας !!!εσείς Όλοι οι πέντε θα έπρεπε να απαιτησεται να γίνει το γήπεδο για τα παιδιά του χωριού σας για τη νεολαία για τους συγχωριανούς σας για σας !!!ένα μισή χρόνο ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΨΕΜΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν είναι ότι έτσι θέλουμε να γίνει γήπεδο αλλά γενικά σαν δημότες θέλουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας όσον αφορά βιβλιοθήκες γήπεδο κτλ όμως οι αιρετοί που βγαίνουν κατακαιρους μας γράφουν όλοι τους μόνο που οι τελευταίοι ταξαν πολλά και γιοκ.που είναι οι υπερασπιστές της κατουνας ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο