Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΥΜΙΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ: Το τιμόνι της μείζονος αντιπολίτευσης βρίσκεται στα χέρια μου και δεν υπάρχει θέμα υπαρχηγού ή υπαρχηγών!

Ο Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Θύμιος Φερεντίνος, με ανακοίνωση του, απαντά σε δημοσίευμα. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Σε σχέση με δημοσίευμα σε blog της περιοχής για το "τιμόνι της αντιπολίτευσης" στον Δήμο μας, δηλώνω ότι το τιμόνι της μείζονος αντιπολίτευσης βρίσκεται στα χέρια μου, σύμφωνα με την επιθυμία των δημοτών.
     Παρακολουθώ από κοντά τα τεκταινόμενα στη περιοχή και η φυσική παρουσία μου στα κρίσιμα συμβούλια θα συνεχιστεί, όπως μέχρι τώρα.
     Θέμα υπαρχηγού ή υπαρχηγών δεν υπάρχει. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μου ανταποκρίνονται με συνέπεια και αξιοσύνη στις αρμοδιότητες που τους έχω αναθέσει. Κοινός μας στόχος οι καλλίτερες μέρες για τη περιοχή μας.

Βόνιτσα 7/10/2015
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Ευθ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

14 σχόλια:

  1. Λόγια πολλά.
    Σας άφησαν να αλωνίζεται. Το ανταποδίδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκαλεί κατάπληξη το συκοφαντικό δημοσίευμα. Όσο δημοκρατικό είναι ο κάθε ένας να μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του, άλλο τόσο θλιβερό και ηθικά απαράδεκτο είναι να πραγματοποιείται μια απίστευτη προσπάθεια σπίλωσης και λοιδορίας του συνδυασμού του Φερεντίνου.
    Το δημοσίευμα χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία ενός δημοτικού συμβούλου αφήνει υπονοούμενα για δήθεν σενάρια διαδοχής με σκοπό τη πρόκληση σύγχυσης, τη δημιουργία αμφιβολιών, με προφανή στόχο το πρόσωπο του φερεντίνου. Είναι γνωστά τα σενάρια που οργανώθηκαν, που εκπονήθηκαν και από ποιά κέντρα συνομωσίας, για να πλήξουν το συνδυασμό (ακόμα και φωτογραφίες έστελναν μέσα από το δημοτικό συμβούλιο (Αυτοί ξέρουν)!).
    Είναι προφανές τέτοιου είδους κατευθυνόμενα δημοσιεύματα με μυθοπλασίες, τρέφουν και υπηρετούν ένα συγκεκριμένο σκοπό για τη διατήρηση ενός κλίματος διχασμού, προσπαθώντας να συντηρηθούν μέσα από το διαίρει και βασίλευε….
    Θα επανέλθουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΥΜΙΟ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θύμιο είσαι ο αρχηγός. Πισω σου στα τελευταία σκαλοπάτια οι υπόλοιποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενα μπαχαλο και μισο ειναι η αντιπολιτευση.δικιο εχει και ο θυμιος δικιο εχουν και υπολοιποι.καταντησανε την αντιπολιτευση της δεξιας με αρχηγο πασοκο μετα τις επαγελματικες υποχρεωσεις φερεντινου.ο θυμιος δεν κερδισε τωρα με αντιπαλο τον αποστολακη θα κερδισει μετα απο 5 χρονια τον παντοδυναμο αποστολακη,το μεγαλο τζεφριο, τον σολδατο,τον σωζο.το ξερουν αυτο οι δεξιοι για αυτο θελουν αρχηγο ηγετη.αν ο σολδατος δεν θελει να ξαναασχοληθει ο μονος που μπορει να ριξει τον καρυ απο το θρονο ειναι ο τζεφριος καλο παιδι και πανω απ ολα δεξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ferentinos kai pali ferentinos. Mono aytos telika axizei patriotes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωρ' το τιμόνι τόχει ο Θύμιος (ένας είν' ο Θύμιος) αλλά στις εξετάσεις που έδωσε έμεινε μεταξεταστέος. Μήπως οδηγεί χωρίς δίπλωμα ; Τι λέει ο Θανάσης ; Καλά, ο στρατηγός έχει αποδειχθεί ο γρουσούζης αφού εξασφαλίζει αντιπολιτευση και πέραν αυτού ουδέν. Τόσα χρόνια αντιπολίτευση , έμαθε καλά το ρόλο του. Ο θύμιος διαβάζει για να ξαναδώσει εξετάσεις, αλλά η ύλη αλλαξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύς φόβος τους έχει πιάσει όλους τους διαπλεκόμενους με την υποψηφιότητα του Θύμιου Φερεντίνου. Που να χτυπιέστε κάτω όλοι σαν χταπόδια, ο Φερεντίνος θα είναι ο αυριανός δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χωρισ σολδατο μονο ο τζεφριος μπορει.εκτος και αλλοιωθει και αυτος απο τον καρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Βονιτσα λεει Ζαχαράκης και ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ δεν πρόκειται να βγει δήμαρχος ποτε .Γιαυτο πρόσεξε τι κάνετε εσείς της αντιπολίτευσης και μην σφάζεστε μεταξύ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οδηγεί αλλά χωρίς δίπλωμα. Στις τελευταίες εξετάσεις έμεινε μεταξεταστέος. Όσο για το στρατηγό, χρόνια τώρα στην αντιπολίτευση, έμαθε καλά το ρολο του. ΄΄Οσο για το φιλόξενο μπλόγκ, ξέρει καλά το ρόλο της λογοκρισίας αλλά λάθος προπαγανδίζει υπερ το Θύμιου (ένας είναι ο Θύμιος). Κόψτο κι αυτό το σχόλιο κι μείνε στην αυταπάτη σου ότι ο κόσμος δεν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσες φορες και να βάλει ο θυμιος θα τον καθαρίσει ο Σολδατος δεν ξεχνάει ποτε αυτο που το έκανε και καλο ειναι να μην ξανα ασχοληθεί γιατι ο Σολδατος ειναι μεγάλος παίχτης και ξέρει και πως θα το ξανα κανει !και ο καρυ ο μεγάλος θα ειναι παλι δήμαρχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο σολδατος δεν θα βρει ουτε τον δικο του. Έχουν γνωση οι φυλακές .θυμιαρας ο αυριανός δημαρχος παλιολαμογια θα σας καθαρθσει ολους. Ποιος τζεφριος και αποστολακης. Ειναι μηδενικα μπροστα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο