Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Το έκανε εύκολο η Φλόγα Παλαιομάνινας. Κέρδισε τον Κεραυνό Μυρτιάς με 5 - 0.

    Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η Φλόγα Παλαιομάνινας που στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική κέρδισε τον Κεραυνό Μυρτιάς με 5 - 0. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος από την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, την οποία κατάφερε να "ξεκλειδώσει" στο 45΄. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.... 

   Η Φλόγα μπήκε πιο δυνατά στην αρχή με τον Κεραυνό να έχει πρώτο μέλημα να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες στιγμές που απείλησαν με τους παίκτες του Κεραυνού να ζητάνε πέναλτι μετά από εκτέλεση φάουλ με γέμισμα μέσα στην περιοχή, όπου βρέθηκαν στο έδαφος ο Κούσης και ο Ρόκκος. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Χριστόπουλος από κοντά έκανε το 1 - 0 σε σημαντικό σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος η Φλόγα διπαλσίασε τα τέρματά της στο 56΄ σε αντεπίθεση με το Νάκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβεί σε εκτέλεση κόρνερ. Ο Βασιλόπουλος νίκησε το Γρομητσάρη σε μια καλή ευκαιρία του Κεραυνού στο 66΄ και η συνέχεια ανήκε στη Φλόγα που στο 73΄ σε φάση διαρκείας έκανε το 3 - 0 με το Φραγκούλη και στο 79΄ και το 87΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5 - 0 με το Νάκο και το Νούλα. 

Το φιλμ του αγώνα.

12΄ Λάθος στην άμυνα του Κεραυνού ο Σωτήρης Κόκκαλης αριστερά μέσα στην περιοχή σουτάρει ελάχιστα άουτ.
14΄ Κεφαλιά πάσα του Σωτήρη Κόκκαλη στον Ξευγένη που σουτάρει έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
16΄ Μακρινό σουτ του Γιώργου Κόκκαλη απέκρουσε με διλπή προσπάθεια ο Βασιλόπουλος.
17΄ Γύρισμα του Ξευγένη από αριστερά ο Μπούσγος πρόλαβε την τελευταία στιγμή πριν το Νούλα.
18΄ Κάθετη του Νούλα στον Αντωνόπουλο που κάνει το γύρισμα από αριστερά και ο Ντζάλας προλαβαίνει πριν τον Ξευγένη που είναι σε απόσταση βολής.
27΄ Κόρνερ του Νούλα κεφαλιά του Καντάνη φεύγει άουτ.
45΄ Γκολ. Ο Αντωνόπουλος κάνει το γύρισμα από αριστερά και ο Χριστόπουλος με κοντινό πλασέ κάνει το 1 - 0.
50΄ Σουτ του Νάκου απέκρουσε ο Κατσαβοχρήστος.
55΄ Φάουλ του Κοκώνη από πλάγια αριστερά διώχνει σε κόρνερ ο Βασιλόπουλος.
56΄ Γκολ. Αντεπίθεση για τη Φλόγα με το Νάκο να περνάει κάθετα στο Νούλα που απέναντι από τον Κατσαβοχρήστο γύρίζει και πάλι στο Νάκο που πλασάρει για το 2 - 0.
62΄ Μακρινό σουτ του Νούλα απέκρουσε εύκολα ο Κατσαβοχρήστος.
66΄ Ο Προβίδας πασάρει στο Γρομητσάρη που σουτάρει από πλάγια δεξιά και διώχνει ο Βασιλόπουλος.
70΄ Φάουλ του Νούλα αποκρούει ο Κατσαβοχρήστος.
72΄ Φάουλ του Καρρόπουλου από πλάγια δεξιά η μπάλα περνάει και ο Μπούσγος δεν προλαβαίνει να βρεθεί στην πορεία της μπάλας.
73΄ Γκολ. Ο Βασιλογιάννης πασάρει στο Νάκο που γυρίζει από αριστερά στον Ξευγένη, αυτός σουτάρει και διώχνει ο Κατσαβοχρήστος, όμως η μπάλα φτάνει στο Φραγκούλη του οποίου το πρώτο σουτ κοντράρει στο Ντζάλα και το δεύτερο καταλήγει στα δίχτυα για το 3 - 0.
77΄ Μακρινό σουτ του Νάκου απέκρουσε ο Κατσαβοχρήστος.
79΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Βασιλογιάννη στο Νάκο που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει στα δίχτυα για το 4 - 0.
87΄ Γκολ. Γύρισμα του Αντωνόπουλου στο Νούλα που σουτάρει μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 5 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Βασιλόπουλος, Χριστόπουλος, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νούλας, Καντάνης, Ξευγένης (74΄ Νταλαπέρας), Φραγκούλης (80΄ Ζαχαράκης), Κόκκαλης (71΄ Ντζιμάνης), Νάκος, Βασιλογιάννης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Ντζάλας, Ρόκκος, Μπούσγος, Κόκκαλης, Κοκώνης, Σιάσιος (81΄ Κόκκοτος), Σαμψώνας (64΄ Προβίδας), Κούσης (68΄ Καρρόπουλος), Γρομητσάρης.


olatagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο