Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Παναγρίνεια: Οι εκδηλώσεις της Κυριακής 4 Οκτωβρίου

08.30: Πραγματοποίηση εκδρομής γύρω από τη λίμνη Τριχωνίδα με επίσκεψη-ξενάγηση σε σημαντικά αρχαία και βυζαντινά μνημεία της περιοχής. Γνωριμία με το φυσικό οικοσύστημα της λίμνης και της ευρύτερης περιοχής. Τα  λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό.  Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητες λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας......


10.30: Παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος για παιδιά «Κidsathletics-Παίζω …στίβο», στην Πλατεία Δημοκρατίας Aγρινίου. Υπεύθυνο διοργάνωσης το τμήμα Στίβου της Γ.Ε.Α.

11.30: «Τρέχω-βαδίζω-ποδηλατώ στην πόλη μου». Διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων μέσα στην πόλη του Αγρινίου, που δεν θα έχουν συναγωνιστικό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνουν Ποδηλατοδρομία, Τρέξιμο, Βάδισμα με σημείο έναρξης και τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου. Υπεύθυνο διοργάνωσης το τμήμα Στίβου της Γ.Ε.Α.

18.00: Αγώνες σκακιού μεταξύ παιδιών ηλικίας 6 έως 16 ετών από τα τμήματα της Κ.Ε.Δ.Α. και της Γ.Ε.Α., στην Πλατεία Σιντριβανιού. Ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό.

20.00: Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου και το Λαογραφικό Όμιλο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, στην Πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο