Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Διπλή συνεδρίαση (έκτακτη και τακτική) Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στην Βόνιτσα

   
    Διπλή συνεδρίαση (έκτακτη και τακτική) θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στην Βόνιτσα. 
     Η πρώτη συνεδρίαση που είναι έκτακτη θα ξεκινήσει στις 18:00μμ και έχει μοναδικό θέμα: Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2014
    Η δεύτερη συνεδρίαση, που θα ξεκινήσει μια ώρα μετά στις 19:00μμ, έχει δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Αναλυτικά:...........



1.-ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10).

Σας καλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (άρθρο 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010), που θα γίνει στo Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 4 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή  και ώρα 18:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

-Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2014.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      

* Επιπλέον στοιχεία για το θέμα παρακαλούμε να απευθύνεστε στην αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου


2.-Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10). 

     Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 4 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Αναπλάσεις Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας προς Άγιο Δημήτριο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».
(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

2.-Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αναπλάσεις Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας προς Άγιο Δημήτριο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

3.-Συζήτηση της αριθ. πρωτ. 17026/23-10-2014  Ενστάσεως του κ. Χαράμπου Βερίκυου κατά της υπ΄ αριθ. 64/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτιου – Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

4.-Υπόδειξη δύο αιρετών μελών για την συγκρότηση της εκτιμητικής επιτροπής της παρ. 5 του άρθρου 186 Ν.3463/2006. (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

5.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Διαμόρφωση Δυτικής και Ανατολικής εισόδου Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

6.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Διαμόρφωση 2ης  εισόδου Μοναστηρακίου». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

7.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Αναπλάσεις Τ.Δ. Θυρρείου, Αγίου Νικολάου Μοναστηρακίου». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

8.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και καταβολής εξόδων κίνησης.
(Εισηγητής κ. Πρόεδρος)

9.-Απόφαση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας εκτός της έδρας του, στην Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου (άρθρο 67 παρ.10).
(Εισηγητής κ. Πρόεδρος)

10.-Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για κάλυψη εποχιακών-πρόσκαιρων αναγκών. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

11.-Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
(Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

12.-Περί έκτακτης επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
 (Εισηγητής κ. Σώζος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ    

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.


1 σχόλιο:

  1. Πόσα χρήματα το 2014 πήγαν σε δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς συμβούλους, στους ίδιους΄, σε συγγενείς τους πρώτου ή δεύτερου βαθμού, κουμπάρους, ξαδέρφια, υποψηφίους και γενικότερα σε ημετέρους με απευθείας αναθέσεις;
    Πόσα χρήματα δεν πλήρωσαν στο Δήμο διαχρονικά και το 2014 οι ημέτεροι των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων ;
    Αυτά ψάξτε να μάθετε Δημοτικοί Σύμβουλοι πριν ψηφίσετε την Κυριακή τον απολογισμό του 2014. Εξετάστε τα ως προς τη νομιμότητα τους, την πολιτική και ηθική διάσταση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο