Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Οι Σχολικές γιορτές για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κανδήλα (ΦΩΤΟ)




        Γιόρτασαν χθες το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο της Κανδήλας Ξηρομέρου την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
    Οι μαθητές τραγούδησαν και απήγγειλαν ποιήματα τιμώντας την Επέτειο του ΟΧΙ.

Δείτε φωτο από τις γιορτές.....











































http://kandilatoxoriomas.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. Για τον παιδικό σταθμό που πρώτη φορά γιόρτασε την επέτειο του ΟΧΙ ούτε κουβέντα;;;Οι καινούριες δασκάλες έκαναν αγώνα δρόμου(μιας και ανέλαβαν στις 7 Οκτωβρίου) να ετοιμάσουν την γιορτούλα για να μην απογοητευτούν οι γονείς και να βιώσουν τα παιδάκια την σημαντικότητα της ημέρας!Τουλάχιστον να πούμε ότι το πανέμορφο στεφάνι της εισόδου που έχετε φωτογραφία είναι έργο των παιδαγωγών του παιδικού σταθμού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ;ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ποιοι ευθυνονται και δεν αναφερεται η γιορτη των μικρων παιδιων ! στον παιδικο σταθμο Κανδηλας ! για την Εθνικη Μας Επετειο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο