Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. Ο “ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ” ΑΡΗΣ ΠΑΛHΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ!!

      Ποιος μπορεί να τον ξεχάσει; Με το γκολ του γκρέμισε τα όνειρα του Παλλευκάδιου που ήθελε να πάει μακριά στα πλέι οφ, ενώ με τα δύο που πέτυχε εναντίον του Τηλυκράτη, έβαλε φρένο στις φιλοδοξίες που είχε η ομάδα της Λευκάδας για συμμετοχή στον “τελικό” της έξτρα διαδικασίας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας που έληξε.
      Ο λόγος για τον Άρη Παληογιάννη. Τον παίκτη που ξέρει να παίρνει την κατάλληλη θέση στην μεγάλη και μικρή περιοχή, τον παίκτη που ξέρει να ελίσσεται ανάμεσα από τους αμυντικούς, τον παίκτη που ξέρει να κάνει καλύτερα από πάρα πολλούς αυτό για το οποίο πληρώνονται οι επιθετικοί: να στέλνει την μπάλα στο “πλεκτό”.
      Ο 39χρονος Βονιτσάνος επιθετικός που άφησε με… ανοικτό το στόμα τους φιλάθλους που είδαν τα πλέι οφ της περασμένη σεζόν και δεν γνώριζαν για την ευστοχία του, άφησε την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και μετακόμισε σε αυτήν την Αιτωλοακαρνανίας. Από τον ΠΣ Πρέβεζα βρέθηκε στον Μεδεών Κατούνας όπου με προπονητή τον Γιώργο Λιότσο θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που έχει μάθει: να βάζει γκολ......



     Ο “εκτελεστής” άλλαξε γειτονιά λοιπόν. Ό,τι καλύτερο για εκείνους που εξαιτίας του είχαν… χάσει τον ύπνο τους.

http://www.lefkadaweb.gr/

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο